Zwart wit prints boven mijn bank - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
2 juni 2014

Tot voor kort was de muur boven mijn bank kaal en hing er niets aan de muur. Inmiddels is daar al een tijdje verandering in gekomen, maar het was er nog niet van gekomen om dit met jullie te delen. Het zijn drie grote zwarte lijsten geworden met zwart wit prints erin. Ik weet niet waarom, maar veren vind ik op de een of andere manier ontzettend leuk voor in het interieur. Het leek me daarom leuk om naast twee quotes een print van een veer op te hangen. Bekijk hieronder het resultaat!

Zwart wit posters

De twee zwart wit prints met tekst zijn gemaakt door Lonneke. Op haar blog vind je veel verschillende printables die je (gratis!) kunt downloaden. De print met veer heeft Angelina, die ook de layout van mijn blog ontwierp, speciaal voor mij gemaakt. Onwijs bedankt allebei!
.

Tulpen in huis  Zwart witte posters in huis

Ik ben nog op zoek naar nieuwe kussens voor op de bank. Waarschijnlijk blijf ik bij de zwart/wit/grijstinten, maar dan wel met een leuk dessin. Daarnaast heb ik me voorgenomen om vaker een bosje bloemen te kopen. Mooie bloemen maken me echt vrolijk en ze geven het interieur een frisse uitstraling!

Zwart witte posters boven mijn bank

Getagd met: ,


9 reacties op “Zwart wit prints boven mijn bank”


  2 juni 2014

  Mooi!  3 juni 2014

  Heel leuk zo. De veer is ook echt prachtig geworden!  3 juni 2014

  Super leuk deze prints! x  8 juni 2014

  Wauw je interieur ziet er mooi uit!
  En wat een mooie bank heb je!  10 juni 2014

  Dankjewel! :-)


  Nelly

  10 juni 2014

  Heel leuk! Heeft iemand nog leuke ideeën voor andere quotes/tekst om in te lijsten?


  Susanne

  31 januari 2015

  Super leuk!

  Kan ik die veer ook ergens downloaden?

  Gr Susanne  1 februari 2015

  Dankje! Die veer heeft Angelina (van de blog Peek Inside) voor me gemaakt.


  Marcel

  15 september 2021

  Hoe groot zijn de lijsten?