Zwart wit masking tape - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
30 mei 2013

Een aantal maanden geleden maakte ik al een blogpost over masking tape en liet ik zien wat je er allemaal in huis mee kunt doen. Ik kreeg hier veel leuke reacties op. Zo te merken zijn jullie, net als ik, dol op deze tape. Hoewel ik gekleurd masking tape erg mooi vind, zijn zwart-witte printjes mijn favoriet. In de webshop van Tierlantijn kwam ik mooie tegen die ik graag met jullie wil delen!

  

Ik hou van streepjes! Horizontaal, verticaal of cross; wat zijn ze leuk!

  

Ook dit zigzag-patroon vind ik erg leuk. Of deze tape met kleine driehoekjes. Buiten het zwart om is de rest doorzichtig, dus welke kleurcombinatie het wordt, is afhankelijk van de kleur ondergrond.

  

In de webshop vind je ook leuke tapes met bloemmotiefjes!

Tot slot deze mooie zwarte tape. De tekst wordt zichtbaar wanneer je ‘m opplakt!

Welke tape is jouw favoriet? 

(Bron afbeeldingen: Tierlantijn.net)1 reactie op “Zwart wit masking tape”


    31 mei 2013

    De triangels zijn mijn favoriet, leuk! Fijn weekend Marcella! x Christine