Zo leuk: ik sta in Ariadne at Home! - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
15 november 2015

Afgelopen zomer ontving ik wel een heel leuk mailtje. Of ik het leuk zo vinden om met mijn blog Stripesandwalls.nl in Ariadne at Home geplaatst te worden? Dat hoefden ze me natuurlijk niet een tweede keer te vragen: wat ontzettend leuk en wat een eer! In juni vond in een fotostudio de fotoshoot van mij en mijn favoriete items uit mijn huis plaats. Op het eindresultaat moest ik nog even wachten. De spread zou pas in het oktobernummer worden geplaatst, maar ligt dus nu in de winkels, zo tof!

Stripesandwalls.nl in Ariadne at Home

Fotoshoot en favoriete items uit mijn huis
Voorafgaand aan de fotoshoot moest ik mijn kledingmaat doorgeven aan de styliste, Mieke Floore. Spannend, zij ging dus voor mij op zoek naar een outfit! Ook moest ik vooraf van een aantal items uit mijn huis wat foto’s maken en opsturen. De redactie van Ariadne at Home koos hieruit toen deze vier items die gefotografeerd zouden worden: mijn DEEF Lighting lampen, een plaid uit Peru, een houten huisje van Bloomingville en de apothekersflessen die ik als voorraadpotten in de keuken gebruik. Wat ik over de items te vertellen heb, kun je uiteraard lezen in Ariadne ;-)

De fotoshoot vond plaats in Cameron Studio in Wormer. De studio zit echt in een prachtig pand! Als woonblogger was het dus extra leuk dat de fotoshoot op zo’n prachtige locatie plaatsvond. Ik werd hartelijk ontvangen, kreeg een heerlijke lunch en mocht daarna in de stoel van Minke Boeijen plaatsnemen voor haar en make-up. Ze koos ervoor om de make-up naturel te houden. Fijn, want zelf draag ik naast mascara doorgaans nauwelijks make-up en het blijft toch spannend als iemand anders je opmaakt. De fotoshoot ging vervolgens razendsnel en was ontzettend leuk om te doen! Eenmaal thuis nam Seline Steba (ook woonblogger trouwens) contact met me op voor het interview. Ik heb haar een jaar geleden ontmoet en wist niet dat zij dit interview zou doen. Zij wist op haar beurt weer niet dat ze mij zou interviewen. Leuke verrassing dus!

The moment of truth
Op de dag dat de Ariadne in de winkel lag, ging ik met collega’s van fonQ na werk een hapje eten in Utrecht. Met twee collega’s stapten we op het station nog even een winkel binnen om een exemplaar te kopen. We gingen natuurlijk meteen in de winkel bladeren, maar konden de spread niet zo snel vinden. Na rustig bladeren, kwamen we ‘m tegen op pagina 20 en 21. Het is best even spannend om jezelf zo groot op een pagina te zien, maar ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Ook de tekst is erg leuk geworden, bedankt Seline! Het was een super leuke ervaring en deze Ariadne at Home ga ik natuurlijk heel goed bewaren.0 reacties op “Zo leuk: ik sta in Ariadne at Home!”