Woood Meta ladekast & nieuwe planten - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
5 oktober 2016

Opbergruimte kun je nooit genoeg hebben. Om extra opbergruimte te creëren in huis was ik nog op zoek naar een smal ladekastje. Het liefst van zwart metaal, want dat vind ik gewoon heel erg mooi. De Woood Meta ladekast is mijn match made in heaven; bekijk hier welk plekje ik hem gaf omringd door veel groen. Want ook planten kun je nooit genoeg hebben als je het mij vraagt!

woood-meta-ladekast-stripesandwalls  woood-meta-ladekast-stripesandwalls2

Woood Meta ladekast
Dit ladekastje van Woood (o.a. te koop bij Karwei) is perfect voor kleine ruimtes. Ondanks dat het een smal kastje is, zorgt het voor ontzettend veel opbergruimte. De vijf grote, diepe lades bieden volop ruimte voor spullen die je liever niet in het zicht hebt staan. Door het zwarte metaal heeft het kastje een mooie industriële look. De kleur is trouwens niet diepzwart, maar heel donker antraciet of verouderd zwart metaal. Tip: ik heb zelf nog viltjes onder de lades geplakt, zodat het minder geluid geeft wanneer je de lades opent.

woood-meta-ladekast-stripesandwalls3  woood-meta-ladekast-stripesandwalls4

Nieuwe planten in huis
Onlangs heb ik ook weer een aantal nieuwe planten voor in huis gekocht — ja, het begint hier inmiddels enigszins op een tuincentrum te lijken ;-). Deze twee planten zijn totaal verschillend: de palmlelie (Yucca elephantipes) is groot van formaat en groeit de hoogte in; het Chinees lantaarnplantje (Ceropegia woodii) is juist een klein, fijn hangplantje.

Getagd met: , ,


2 reacties op “Woood Meta ladekast & nieuwe planten”

    Petra

    11 oktober 2016

    Leuk zeg! En mooi ook, de combinatie van het donkergrijze kastje met het groen van de planten:)    15 oktober 2016

    Dankjewel Petra, leuk om te horen :-)