Woonbeurs 2014: stylen met klosjes garen - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
5 oktober 2014

Afgelopen dinsdag nam ook ik een kijkje op de Woonbeurs en keek vooral mijn ogen uit in het vtwonen huis en dat van Karwei. Van vtwonen had ik niet anders verwacht, maar Karwei heeft wat mij betreft echt een goede zet gemaakt door als bouwmarkt bovenop de woontrends te zitten. Wat een mooie collectie! Bij Karwei, maar ook bij ariadne at Home, kwam ik in de styling volop klosjes garen en touw tegen; iets waar ik ontzettend fan van ben. Ik heb daarom hieronder een collage gemaakt van styling met klosjes garen.

Woonbeurs 2014 klosjes garen

Sorry, de foto’s maakte ik met mijn iPhone dus zijn niet volledig scherp, maar volgens mij krijgen jullie hiermee toch wel een goed beeld van stylen met klosjes garen. Ik ben ook nog steeds op zoek naar leuke klosjes en dan het liefst met van die mooie houten garenklosjes. Op de Woonbeurs zag ik ze helaas nergens te koop. Als iemand een tip heeft waar je deze kunt kopen, dan hoor ik dat graag!

Fijne zondag!1 reactie op “Woonbeurs 2014: stylen met klosjes garen”


    12 november 2014

    Neem een een kijkje op de website Ribbonstore mooie klossen en touw en linten te koop