Winactie: Puik Art Silly kandelaar - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
10 januari 2016


We beginnen het jaar goed en wel met een leuke winactie van Puik Art! Je kent dit merk vast wel, bijvoorbeeld van de kurken ‘Clork’ klok die je de laatste tijd vaak voorbij zag komen. Puik Art heeft nog veel meer unieke producten, zoals de Silly kandelaar. En deze kandelaar (set van twee) kun je nu via mijn blog winnen. Lees snel verder hoe je kans maakt!

Puik Art Silly kandelaar1

VERRASSEND PUIK ART
Ik ben al een tijdje fan van Puik Art. Het merk werkt met verschillende jonge Nederlandse designers en de producten hebben altijd wel iets unieks. Of het nu om de vorm, het materiaal of een specifiek thema gaat: er zit vaak een verrassend verhaal achter. Met een item van Puik Art in huis weet je zeker dat je complimentjes krijgt!

Puik Art Silly kandelaar2

WINACTIE
Zo leuk, ik mag een set van twee Silly kandelaren van Puik Art weggeven. Het gaat om de twee licht grijze betonnen kandelaren, die je op de foto’s ziet. Het leuke aan de Silly kandelaar is dat je ‘m aan twee kanten kunt gebruiken. De ene zijde is geschikt voor een waxinelichtje en de andere kant juist voor een lange kaars. In de kandelaar zitten groeven, waardoor de kaars stevig blijft staan. Heel handig! Naast beton is de kandelaar ook verkrijgbaar in een silliconen variant, maar in dit geval gaat het dus om de betonnen kandelaar.
.
Puik Art Silly kandelaar3

.

.
Wat moet je doen om kans te maken? 

 • Daarnaast zou ik het leuk vinden als je mijn Facebookpagina liket, mocht je dat nog niet doen :-)

 

Gefeliciteerd Petra, jij bent de gelukkige winnaar van deze mooie kandelaren van Puik Art!

 

Helaas is deze winactie afgelopen en is het niet meer mogelijk om mee te doen.

.11 reacties op “Winactie: Puik Art Silly kandelaar”

  Laura Dirks

  10 januari 2016

  Wat een super leuke, originele kandelaren! Zo handig en ze staan ook nog eens mooi. Ik waag een gokje ❤


  Danya

  10 januari 2016

  Wat een ontzettend leuke kandelaren! Die zouden geweldig staan op mijn piano…:)


  Ankie

  10 januari 2016

  Mooi ! Past geweldig in onze huiskamer.  10 januari 2016

  Mooie stoere kandelaars! En origineel ook dat je ze op twee manieren kunt gebruiken. Ik zou heel graag kans maken op deze Silly kandelaars.


  Hermanda

  10 januari 2016

  Prachtig, die stoere kandelaars! Ik hou erg van deze stijl en zou ze graag winnen :-)


  Sjoerd

  10 januari 2016

  Eindelijk eens een kandelaar die de mannelijke strakke minimalistische vormen met de vrouwelijke ronde vormen verenigd! Ik ben normaliter helemaal niet van kandelaars of wat er ook op lijkt. Veels te protserig meestal! Maar met deze toffe versie kan ik zeker bij mijn vriendin aankomen en hebben we een mooi compromis :-)


  Jelena

  11 januari 2016

  Mooie elegante maar toch sobere kandelaars! Die zouden ons huis (dat we volop aan het renoveren zijn) meteen een gezellige en warme sfeer geven.


  Petra

  11 januari 2016

  Mooi zijn ze! Maar wat ik er vooral leuk aan vind, is dat het een Nederlands ontwerp is. Vaak gaat de aandacht naar ontwerpers uit het buitenland, maar moet je eens kijken wat voor moois er allemaal uit ons eigen land komt!  18 januari 2016

  Leuk nieuws op de maandagochtend! Jij bent de gelukkige winnaar van de Puik Art kandelaren, gefeliciteerd! Mail je even je adresgegevens naar marcella@stripesandwalls.nl? Bedankt en leuk dat je hebt meegedaan!
  Groetjes, Marcella | Stripesandwalls.nl


  Petra

  18 januari 2016

  Wat gaaf! Superbedankt! Ik mail je mijn gegevens, x, Petra  15 januari 2016

  Prachti prachtiii! Back to basic design, helemaal wat voor mij en mijn fijne kamertje. Strak, stoer, modern en gemakkelijk te combineren. Ik heb hier wel wat heerlijke geurkaarsjes liggen die de kandelaars niet zouden misstaan ;)

  Come to mama XD.

  There are two ways of spreading light: to be the candle or the mirror that refledts it.