Win! Dubbelwandige wijnglazen - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
31 januari 2013

Een tijdje geleden postte ik op de Facebook-pagina van Stripesandwalls.nl een foto van dubbelwandige wijnglazen. Ja, daarmee verraadde ik mezelf dat ik nog altijd GTST kijk, want daarin spotte ik deze wijnglazen. Wat kreeg ik veel reacties op de glazen! En nu kun je twee van deze dubbelwandige wijnglazen winnen! Drink jij binnenkort samen met een vriendin een wijntje uit deze leuke glazen?!

Wat moet je doen?
– Like de Facebook-pagina van Stripesandwalls.nl
– Deel de foto op Facebook

  

Niet verplicht voor deze winactie, maar wie het leuk vindt: Stripesandwalls.nl is ook te volgen op Twitter, Bloglovin, Pinterest en Instagram. Je kunt tot en met donderdag 8 februari meedoen aan deze winactie. De winnaar krijgt vrijdag 9 februari bericht!11 reacties op “Win! Dubbelwandige wijnglazen”

  Larissa

  7 februari 2013

  Supergave winactie! Maar heb een vraagje als je niet wint en je wilt ze zoooo graag hebben waar kan je deze glazen dan kopen? Groetjes Larissa  16 februari 2013

  Ze zijn van het merk Bomida. Online webshop Huis&Comfort verkoopt ze o.a.


  yvette

  11 december 2013

  Ik ben al heel de dag op zoek naar deze glazen, kan ze nergens vinden en bij huis&comfort zijn ze uitverkocht, helaas!
  heb je nog tips??


  Mandy

  15 april 2014

  Kan ik deze glazen ook bestellen? Ik vind ze echt super gaaf!!!


  Annabel

  24 april 2014

  Waar koop ik deze glazen?


  ilse

  24 april 2014

  kan je deze glazen nog kopen?  24 april 2014

  Lieve allemaal,

  De laatste tijd krijg ik veel vragen over deze glazen. Helaas heb ik er zelf op dit moment geen meer op voorraad en zag ik dat Huis&Comfort ze niet meer in het assortiment heeft. Helaas kan ik jullie dus niet verder helpen. Erg jammer, want het zijn inderdaad erg leuke glazen! Mocht dit veranderen, laat ik het jullie uiteraard weten!

  Groet,
  Marcella | Stripesandwalls.nl  14 mei 2014

  Leeff.com heeft ze!  19 juli 2014

  Hier hebben ze heel veel soorten ! http://www.nicethingz.nl/143_bitossi-home


  Catty

  20 januari 2015

  Jammer dat de Bombida glazen niet meer te krijgen zijn.

  De Bitossi glazen lijken er prima op maar zijn toch net even anders dan de Bombida glazen. Ze zijn ietsje kleiner. Wel slim dat ze in het gat zijn gesprongen dat Bombida heeft achter gelaten.

  Wellicht op marktplaats kijken voor de echte Bombidas?