Wereldkaart op de muur - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
29 augustus 2013

Naast interieur is reizen een grote passie van me. Elk jaar staat er weer een nieuwe verre reis op mijn planning. Zo nu en dan pak ik daarom de wereldkaart erbij om ideeën op te doen voor de volgende bestemming. Normaal zoek ik dan gewoon op internet een wereldkaart op, maar wat dacht je van een grote kaart voor op de muur? Dé interieurtip voor echte globetrotters!

Wereldkaart op muur

Wereldkaart behang

Wereldkaart in keuken  Landkaart Europa muur

Stadskaart op muur

Map wall  Wereldbol op muur

Alternatieve wereldkaart

Wat vind jij van zulke kaarten voor op de muur? En welk land staat bij jou bovenaan je lijstje? 4 reacties op “Wereldkaart op de muur”


  10 september 2013

  Omdat ik gek ben van woorden en quotes, is de laatste mijn favoriet!
  Canada en Nieuw-Zeeland staan hoog op mijn lijst.

  Zoon heeft een piratenkamer en we zijn bezig om een grote wereldkaart boven zijn bed te hangen zodat hij zijn eigen piratenavonturen kan uitstippelen.

  Naar welk land gaat de volgende reis?

  groetjes Karin  11 september 2013

  Ja, Canada en Nieuw-Zeeland schijnen ontzettend mooi te zijn, indrukwekkende natuur; zelf nog nooit geweest. Ik denk dat mijn volgende reis naar Myanmar/Birma gaat! Ik houd echt van Azië!

  Cool, die piratenkamer waarmee je bezig bent! Erg benieuwd naar het eindresultaat! :D

  Groetjes,
  Marcella | Stripesandwalls.nl


  Johanna

  11 september 2013

  Ik vind ook de laatste erg mooi. Origineel, modern en niet te druk. Opzich een vrij eenvoudig idee, had er alleen nog nooit aan gedacht! Heb je zelf ook een landkaart aan de muur hangen?  11 september 2013

  Ja, die laatste is inderdaad erg origineel! Ik heb thuis geen landkaart, maar ik houd wel ontzettend van reizen. Heerlijk om op een wereldkaart te kijken en inspiratie op te doen voor volgende bestemmingen! Heb jij een land bovenaan jouw lijstje waar je graag heen wilt?

  Groetjes,
  Marcella | Stripesandwalls.nl