We Like Water - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
20 juni 2013

Een tijdje geleden bezocht ik de Sissy-Boy Spring Garden Market, waarvan je een fotoreport hebt kunnen lezen op mijn blog. Ik heb hier weer volop wooninspiratie opgedaan. Van leuke nieuwe woonwinkels tot bijzondere producten. Zo kwam ik die middag ook deze waterfles van WeLikeWater tegen. Ik ben een echte kraanwater-drinker. Dus niet alleen het mooie design van de fles sprak me aan. Ook het enthousiaste idee om het drinken van kraanwater te promoten, vond ik erg inspirerend om te horen.

Özlem, Annelie en Lara hebben een missie: kraanwater drinken weer leuk maken en daarmee stimuleren! Plastic waterflessen zijn namelijk erg slecht voor het milieu. Eén plastic fles heeft zo’n 450 jaar nodig om af te breken. Daarnaast is het kraanwater in Nederland van zo’n goede kwaliteit dat het absoluut niet nodig is om bronwater te kopen. Met de mooie WeLikeWater waterflessen hopen deze dames heel Nederland aan het kraanwater te krijgen.

De waterflessen zijn voorzien van een mooi design en opdruk. Ontzettend leuk dus om op tafel te zetten tijdens een diner bij je thuis of een vergadering op kantoor. Zet ‘m van te voren even in de koelkast om heerlijk koel kraanwater te serveren.

  

Sinds deze maand is de WeLikeWater bottle verkrijgbaar bij Anna+Nina in Amsterdam. Je krijgt er een mooie bewaarkoker bij met daarop het verhaal achter WeLikeWater geïllustreerd. Daarnaast zijn ze druk bezig met andere (online) verkooppunten, dus houd de website in de gaten! Heb je echter zelf een onwijs leuk idee voor een opdruk? Vanaf 48 stuks heb je jouw eigen design op deze waterfles!0 reacties op “We Like Water”