vtwonen huiscollectie 2013 - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
26 april 2013

Hij is er weer: de nieuwe huiscollectie van vtwonen! Dit maal is de nieuwe collectie gefotografeerd bij twee stilisten van vtwonen, Marianne en Linda, thuis. De foto’s zijn gebundeld in de zogenaamde Magalogue en krijg je gratis bij het meinummer van vtwonen. Maar je kunt het inspiratiekrantje ook online bekijken! Heerlijk om doorheen te bladeren en ideeën op te doen. Ik selecteerde enkele inspirerende beelden:

Eén van mijn favoriete foto’s uit de Magalogue. Wat een mooi behang(!) en wat houd ik toch van schragentafels. De styling is vervolgens prachtig uitgevoerd, als je het mij vraagt.

  

In de nieuwe vtwonen huiscollectie zien we natuurlijk ook weer veel vazen. In alle vormen, maten en kleuren, maar het indigo-blauw wint wat mij betreft!
. 

  

Tekstliefhebbers opgelet! Wat vind je van deze “I like my couch and you”-poster? De grote letter-elementen op de andere foto vind ik ook erg leuk.

 Naast het blauw/grijze kleurenpalet zien we ook rode accenten in de collectie.
.

Tot slot een overzichtje van mijn favoriete items uit de collectie, met onder andere een mooi boomstamtafeltje waar ik toevallig eerder deze week over blogde en het populaire cross-teken.
.

Leuke dingen gezien? Je vindt ze in de vernieuwde webshop van vtwonen! Wat zijn jouw favorieten?0 reacties op “vtwonen huiscollectie 2013”