Voorjaarscollectie 2014 H&M Home - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
10 februari 2014

Een nieuw seizoen is in aantocht en dat betekent nieuwe collecties! Vorige week liet ik al een sneak peak zien van de Spring Summer collectie van Zara Home; vandaag laat ik je de nieuwe voorjaarscollectie van H&M Home zien! In de collectie staan natuurlijke invloeden en de bohemian uitstraling centraal. Dit uit zich onder andere in grafische Afrikaanse printjes en Indiase afbeeldingen. De kleuren geel, groen en vintage roze zijn de accentkleuren van dit voorjaar bij H&M Home, die je goed kunt combineren met neutrale nuances, zoals zandtinten en licht grijs.

Voorjaarscollectie 2014 H&M Home

Mijn favoriet uit de collectie: deze mooie print die je terug vindt op dekens, kussens en dekbedden! 

Voorjaarscollectie 2014 H&M Home  Voorjaarscollectie 2014 H&M Home

Voorjaarscollectie 2014 H&M Home

Ook aztec prints zie je weer terug in de collectie van H&M Home. De combinatie van donker blauw, grijs, zwart en wit vind ik erg mooi. Ook de grofgebreide deken is één van mijn favorieten uit de collectie!  

Voorjaarscollectie 2014 H&M Home  Voorjaarscollectie 2014 H&M Home

Voorjaarscollectie 2014 H&M Home

Vintage roze, grijs en bruin matchen goed bij elkaar. Ga hierbij voor gouden of zilveren accessoires! 

Voorjaarscollectie 2014 H&M Home  Voorjaarscollectie 2014 H&M Home

Wat vind jij van de voorjaarscollectie 2014 van H&M Home? Wat zijn jouw favoriete items? 3 reacties op “Voorjaarscollectie 2014 H&M Home”

  Sylvia

  10 februari 2014

  Hallo Marcella,
  Weer een mooie collectie bij H & M! Ik ben zelf alleen totaal geen fan van geel of oranje in het interieur, zelfs niet in mijn tuin! Vind het bij andere mensen vaak wel mooi staan maar zal deze kleuren zelf nooit gebruiken. Zo ieder z’n smaak ;-))) Met de eerste 3 afbeeldingen heb ik dus helemaal niets, de andere afbeeldingen spreken mij wel aan. En wat zo leuk is bij H&M: alles is zo aantrekkelijk geprijsd, ga zeker nog wel iets bestellen! gr. Sylvia  10 februari 2014

  Wat een mooie collectie! Ik vind de grafische print ook heel gaaf.  16 februari 2014

  Mooi collectie. H&M is ook altijd goed betaalbaar wat ook fijn is.