Vloerkleed in tuin en op balkon - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
17 juni 2014

Mooie kussens, kaarsen en windlichten… Er zijn genoeg accessoires op te noemen waarmee je je tuin of balkon gezellig kunt aankleden. Wil je het buiten écht gezellig maken, dan moet je zeker eens een vloerkleed voor buiten overwegen! Hoewel je bij vloerkleden meteen aan binnen zult denken, zijn het ook ultieme sfeermakers voor buiten. Ga je voor een subtiel kleed of voor een groot vintage tapijt? Hieronder laat ik je voor zowel op het balkon als in de tuin verschillende mogelijkheden zien.

Vloerkleed op het balkon  Loper op het balkon

Heb je een balkon en is deze niet zo diep? Ga dan voor een loper! Doordat het kleed smal maar lang is, benadruk je de breedte van het balkon. Hierdoor oogt het groter. Let er bij kleine balkons op dat het kleed niet de gehele vloer bedekt, dan lijkt het namelijk kleiner.
.

Vloerkleed op balkon  Vloerkleed op balkon

Heb je een wat groter balkon, dan kun je een vierkant of rechthoekig vloerkleed overwegen. Een zithoekje maak je eenvoudig knus en huiselijk door een kleed op de grond te leggen. Wil je het niet overdrijven? Ga dan voor een kleed dat gemaakt is van natuurlijke materialen.
.

Vloerkleed in de tuin  Vloerkleed in de tuin

Heb je een grote tuin met een veranda? Dan kun je echt uitpakken, zoals met bijvoorbeeld een Perzisch tapijt! Dit geeft je tuin een vintage look. Knusser kan bijna niet!
.

Getagd met: , , ,


1 reactie op “Vloerkleed in tuin en op balkon”


    17 juni 2014

    Zo leuk dit!