Verliefd op deze industriële ramen - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
30 juni 2014

Mooie industriële ramen staan met stip bovenaan mijn lijstje wat betreft mijn droomhuis. Toen ik dit huis zag, was ik dan ook meteen verkocht! Qua inrichting is het misschien niet helemaal mijn stijl, maar de ramen in dit huis, die voorzien zijn van een zwart vierkant frame, vind ik echt geweldig. Het doet me denken aan een oude fabriekshal. De hoge en strak gestucte witte muren zorgen voor een prachtig contrast. Ook de zwarte stalen trap en de zwarte kranen in de badkamer vind ik ontzettend mooi.

Industriële ramen

Industriële ramen

Industriële ramen

Industriële ramen

Industriële ramen  Industriële ramen

Industriële ramen

Industriële ramen  Industriële ramen

(Bron afbeeldingen: Home Adore

Getagd met: ,


4 reacties op “Verliefd op deze industriële ramen”


  30 juni 2014

  Wow, ik deel je liefde! Het interieur is ook niet helemaal mijn smaak, maar die ramen maken alles goed *zucht*…  30 juni 2014

  Oh wauw, die ramen zijn inderdaad prachtig!!  17 juli 2014

  Ik hou van industriële ramen !! X Helen  19 september 2014

  die ramen zijn inderdaad prachtig