Trend: gevlochten tuinmeubelen - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
7 juli 2014

Het is zomer en dat betekent dat we weer volop van het buitenleven kunnen genieten! Heb je thuis een tuin, dakterras of balkon, dan mag een fijn tuinmeubel niet ontbreken. Een mooie tafel met stoelen, een heerlijke loungebank of een losse stoel om in te luieren? Voor ieder is er wat wils! Dit seizoen zien we vooral veel grof gevlochten tuinmeubelen; vlechtwerk waar je dus doorheen kunt kijken. Daarbij zien we verschillende materialen terug, zoals kunststof en natuurlijke varianten als rotan en bamboe.

Trend gevlochten tuinmeubelen

Grof gevlochten tuinmeubelen uitgevoerd in een witte kleur zijn dé trend van dit seizoen! Decoreer met witte kleden of heerlijke vachtjes voor een Scandinavische look. Niet alleen mooi; ook lekker zacht om op te zitten!
.

Trend gevlochten tuinmeubelen  Trend gevlochten tuinmeubelen

Met gevlochten tuinmeubelen kun je verschillende kanten op. Hoe grover het vlechtwerk, hoe stoerder (zie foto links). Houd je meer van een romantische stijl in de tuin? Ga dan voor fijner vlechterwerk (zie foto rechts).
.

Trend gevlochten tuinmeubelen

Ook bij grote loungebanken zien we deze trend. Grote kussens mogen dan uiteraard niet ontbreken!
.

Trend gevlochten tuinmeubelen

Kan de tuin voor jou niet kleurrijk genoeg zijn? Ga dan voor een felgekleurde loungestoel met een vrolijke kussen. Daarvan krijg je ongetwijfeld de zomer in je bol!
.

Ook fan van deze tuintrend? Bovenstaande tuinmeubelen vind je hier!4 reacties op “Trend: gevlochten tuinmeubelen”


  14 juli 2014

  Leuke trend die je inderdaad veel terug ziet dit seizoen! Geeft echt een leuke sfeer aan je tuin :)  17 juli 2014

  Terug van weggeweest :) Bij oma staat er nog eentje dit ik wel heel gaaf wit kan gaan maken :) Thanks voor de tip! X  20 juli 2014

  Inderdaad erg leuk om oude gevlochten tuinmeubelen weer nieuw leven in te blazen door wit te spuiten :-)


  Jose

  24 april 2020

  Waar kun je de romantische stoelen kopen.?