Trend alert: Skull - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
16 november 2012

Een tijdje geleden schreef ik dat de uil een hot item is voor in je interieur; een super leuke trend! Maar de schattige uiltjes krijgen concurrentie van het doodshoofdje. Niet alleen op fashion gebied zijn skulls helemaal hot, ook in interieur zien we dit item op verschillende manieren terugkomen. Van skull behang tot stoelen en servies! Ja, ook ná Halloween! Ik deed weer even wat speurwerk en maakte een overzicht van de leukste en apartste skull-items voor in huis.

Behang – Graham & Brown | Stoelen van Pinterest v.l.n.r.: stoel 1 | stoel 2 | stoel 3.

Voorraadpot – Graham and Green | Potje – Zara Home | Theelichthouders – ZGallerie | Kaarsdover – Barneys | Deurknop – Zara Home | Kussens rood en zwart – Zara Home | Kussens goud en zwart – Alexander McQueen.

Rij 1: Blauw en zeegroen bord –  Culture Label | Wit bord – Graham and Green | Goud bord – Culture Label. Rij 2: alles Zara Home. Rij 3: zachtroze kop en schotel – Melody Rose | witte kop en schotel – Culture Label | gouden kop en schotel – Melody Rose | theepot – Culture Label | Mok – Graham and Green.

Rij 1: dekbed 1 – Street Revival | dekbed 2 – Jane’s Tote. Rij 2: dekbed 1 – Skulls and Bacon | dekbed 2 – Kohls.

Ik weet toch niet helemaal wat ik van deze trend moet vinden. Ik kan er niets aan doen, maar voor mij blijft een doodshoofd toch iets ‘engs’ hebben. Nee, niet iets dus wat je in mijn interieur zult tegenkomen. Doe mij maar die schattige uiltjes! Wat vinden jullie?7 reacties op “Trend alert: Skull”

  crabbe nicole

  25 maart 2013

  bedovertrekken vind ik super mooi,mijn vraag is waar kun je die kopen.Ik zou er graag zo een kopen voor de verjaardag van mijn dochter die ziet dat zograag.en hoeveel kost het. dank u.


  Suzanne

  13 mei 2013

  Vind het helemaal geweldig!!! Maar niks van dit is te koop in Nederland, of heb iemand her een adres voor?  14 mei 2013

  Hi Suzanne, leuk dat je zo enthousiast bent over deze blogpost! Als je op de oranje/roze linkjes klikt, word je soms verwezen naar de webshop waar het desbetreffende product wordt verkocht. Ik heb je ook nog een mail gestuurd met nog wat andere tips.

  Groetjes,
  Marcella | Stripesandwalls.nl


  marina

  27 juni 2014

  Oh super dat behang geweldig!!


  ines

  28 oktober 2014

  love the skulls!
  Ben opzoek naar knopjes voor op een kast, ben een oude kast aan het opmaken. maar zou de handgrepen graag in doodskopjes hebben. iemand enig idee waar ik deze vind?


  Katrien

  5 oktober 2015

  Hoi,

  Met veel interesse gekeken naar alles ivm de skulls.
  Zelf ben ik erover aan het denken om een zaakje in alles wat met doodshoofden is in België te beginnen maar dan uiteraard de luxueuze versies zoals op jouw site te zien. Op gebied om dit in het interieur en de rest te kunnen verwerken blijven we wat op onze honger zitten. Het meeste wanneer we iets met doodshoofden kunnen kopen is rond Halloween en dan komt het ook goedkoop over. Uiteraard ben ik al op zoek geweest naar leveranciers maar vind hier niet veel over. Kan ik mss iets meer info van jou of anderen krijgen zodat ik contact met eventuele leveranciers kan nemen?

  Mvg Katrien  17 oktober 2015

  Hi Katrien,
  Helaas ken ik geen toeleveranciers van dergelijke producten. Sorry! Succes met het opzetten van je eigen winkel, super leuk!
  Groeten, Marcella | Stripesandwalls.nl