Toilet accessoires: 3x moderne kleurtrends - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
6 april 2023

Het toilet is waarschijnlijk het kleinste kamertje van je huis, maar hoe je het ook wendt of keert: je brengt er heel wat tijd in je leven door. Des te meer reden om te investeren in een mooi toilet. Tegenwoordig zien we veel stijlvolle toilet accessoires die je toilet helemaal af maken. Dit zijn de drie kleurtrends van dit moment!

Toilet accessoires

1) Zwarte toilet accessoires: voor een strak, modern en stoer interieur

Houd je van een stoere en moderne look? Ga dan voor mat zwarte accessoires in het toilet. Je zult zien dat door alleen al het aanpassen van accessoires je het toilet direct een upgrade geeft. Met een toilet accessoires set ben je meteen in één keer klaar, hoe handig! Het voordeel van zwart is dat het eigenlijk overal bij matcht en het dus al snel een goede keuze is. Als er dan toch een klein nadeel genoemd moet worden: stof zie je wat sneller. Maar hé, het is wel zo hygiënisch om dat kleine kamertje regelmatig schoon te maken, dus dat mag geen excuus zijn.
.

2) Hotel chic-gevoel in het toilet? Ga voor messing!

Een andere kleurtrend waar we niet meer omheen kunnen in het toilet is messing. Vooral geborsteld goud – de iets mattere look – zie je nu veel. En geef eens ongelijk, met messing haal je dat heerlijke hotel chic-gevoel regelrecht naar je eigen toilet. Alsof je op een mooi toilet zit in een chique hotel. Voor een chique toilet geldt dat alles er tiptop uit moet zien. Daarvoor is het aan te raden om zo min mogelijk op de vloer te plaatsen – dat is ook een stuk hygiënischer. Kies daarom voor een toiletborstelhouder die je aan de muur kunt bevestigen.
.

3) Nieuwste kleurtrend: gun metal toilet accessoires

Als nieuwe variant op RVS en chroom is er nu de kleur ‘gun metal’. Het is een grijszwarte metaalkleur die net wat stijlvoller en minder traditioneel oogt. Het is donkerder dan chroom, maar het oogt minder hard dan zwart. Is zwart en messing dus niet jouw ding, dan kan dit een mooie optie zijn! Gun metal heeft ook enkele voordelen, bijvoorbeeld dat vingerafdrukken en zeepresten minder snel zichtbaar zijn.

Toilet accessoires set

Welke kleur is jouw favoriet?0 reacties op “Toilet accessoires: 3x moderne kleurtrends”