Tips voor een creatieve werkplek - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
15 september 2015

Aan al het goede komt een eind en zo ook aan de zomer. Na een heerlijke vakantie zijn we (hopelijk) helemaal opgeladen om weer aan het werk of naar school te gaan. Of je nu veel thuis werkt of in de avonduren in huis studeert, een creatieve werkplek mag niet ontbreken. Een thuiswerkplek wordt steeds meer onderdeel van het interieur. Vergeet dus niet om ook dit plekje in huis aandacht te geven qua styling!

Opgeruimd van start
Een rustige, opgeruimde omgeving zorgt voor een leeg, opgeruimd hoofd. Kies voor een bureau dat groot genoeg is. Met een groot bureau ligt alleen wel het gevaar op de loer om er veel spullen op te leggen. Probeer dit zo veel mogelijk te voorkomen. Natuurlijk mag je het bureau wel gezellig aankleden, maar voorkom rondslingerende spullen. Denk dus ook aan de nodige opbergmogelijkheden rondom het bureau. Ook toe aan een nieuwe werkplek? Met een bureau van KARWEI heb je zowel een mooi als betaalbaar exemplaar in huis.

Creatieve werkplek

Inspiratie boven het bureau
Wanneer je een rustige, opgeruimde thuiswerkplek hebt gecreëerd, is het tijd voor wat creativiteit! Een inspirerende omgeving heeft een positief effect op je creativiteit én productiviteit. Zoals gezegd, is het verstandig je bureau zo leeg mogelijk te houden. Boven het bureau kun je echter wel los gaan qua creativiteit. Creëer bijvoorbeeld met een inspiratiemuur boven het bureau een creatieve werkplek. Hieronder vind je drie tips hoe je dat doet!

Creatieve werkplek4  Creatieve werkplek3

Maak een groot vlak boven het bureau met krijtverf. Ideaal voor inspirerende teksten, to-do’s en lieve berichtjes voor aan je partner. 

Creatieve werkplek1  Creatieve werkplek2

Bevestig een aantal knijpers boven het bureau en hang hier leuke posters op. Ideaal om mee af te wisselen! 

Creatieve werkplek6  Creatieve werkplek5

Houd jij van wat meer spullen in je omgeving? Bevestig dan wat planken boven het bureau of ga voor een creatief pegboard. 

Op zoek naar nog meer inspiratie voor een creatieve werkplek? Kijk dan eens hier

Getagd met: ,


2 reacties op “Tips voor een creatieve werkplek”


    18 september 2015

    Dit zijn zeker inspirerende werkplekken, ik zou dit soort styling graag vaker zien als verhuurmakelaar.    25 september 2015

    prachtige inrichting dit zou ik wel in mijn beheer willen hebben als woning beheerder.