Tip: fotokunst van een topfotograaf aan je muur - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
31 januari 2016

Foto’s aan de muur die je zelf hebt gemaakt – tijdens een mooie reis bijvoorbeeld – geven je huis ongetwijfeld iets persoonlijks. Voor wiens vakantiekiekjes leuk zijn voor in een fotoboek, maar niet heel geschikt zijn om uitvergroot aan de muur te hangen, is er een leuk alternatief. Wat dacht je van bijzondere fotokunst van een topfotograaf aan je muur?

XL foto’s van topfotografen
Van prachtige natuurfoto’s tot steden die op een bijzondere manier zijn vastgelegd: op Wallstars.nl vind je van tientallen wereldfotografen hun mooiste foto’s. De foto’s kun je vervolgens op een textiel doek van tot wel zes meter laten printen. Wedden dat je een statement maakt met zo’n XL foto aan de muur? Persoonlijk ben ik helemaal verknocht aan Amsterdam, waar ik nu ruim zeven jaar woon. Hoewel ik ontzettend van reizen houd en veel mooie plekjes op de wereld heb gezien, blijft thuiskomen in Amsterdam heerlijk. Na een lange reis besef ik me altijd weer hoe mooi ik Amsterdam vind en blijf vinden. Hieronder vind je enkele foto’s van Amsterdam die op Wallstars.nl te vinden zijn. En zeg nou zelf: is Amsterdam geen plaatje?

Wallstars Amsterdam2

Gele Citroën 2CV in Amsterdam – Fotograaf: Chen Xi Stanley

Wallstars Amsterdam1

Brouwersgracht in Amsterdam – Fotograaf: Michael Abid

Wallstars Amsterdam3

Lichtstralen tijdens zonsopgang in het Vondelpark in Amsterdam – Fotograaf: Dennis van de Water
.

Voor wie van afwisseling houdt
Vind je het leuk om wat betreft je interieur met de seizoenen mee te gaan? Dan is het een idee om twee fotoprints te nemen: eentje die past bij je winterse interieur en eentje die je huis helemaal in zomerse sferen brengt. De foto’s worden op een doek geprint dat je eenvoudig kunt oprollen en daardoor weinig ruimte in beslag neemt. Hier zie je hoe makkelijk dat gaat. Is de zomer weer voorbij? Dan haal je het doek met de zomerse foto uit het frame en haal je het doek dat perfect past bij het winterse tafereeltje weer tevoorschijn.

Heb jij zelf fotografie juist wél goed onder de knie? Je kunt altijd je foto kosteloos door Wallstars laten beoordelen op kwaliteit. Wanneer de kwaliteit goed genoeg is, kun je ook jouw eigen foto’s laten afdrukken op een doek. Hoe leuk is dat? Want zoals ik al zei: eigen foto’s in huis geven een persoonlijke touch!

Getagd met: ,


0 reacties op “Tip: fotokunst van een topfotograaf aan je muur”