Tegelvloer: appartement op Mallorca - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
11 oktober 2015

Hoewel ik zelf niet snel zou kiezen voor een tegelvloer, was ik op slag verliefd toen ik de vloer van dit appartement op Mallorca zag. Wat een leuke motieven en mooie kleuren! Voor in een warm land vind ik zo’n vloer qua sfeer leuk en het is daarnaast ook nog eens praktisch. In alle ruimtes in dit appartement kom je weer een andere tegeltjes. Vooral de vloer in de keuken vind ik erg mooi, maar ook die in de slaapkamer op de laatste foto vind ik door de verschillende kleuren een echte eyecatcher!

Tegelvloer Mallorca1  Tegelvloer Mallorca5

Tegelvloer Mallorca6  Tegelvloer Mallorca2

Tegelvloer Mallorca7  Tegelvloer Mallorca3

Tegelvloer Mallorca8  Tegelvloer Mallorca4

Wat vind jij van een tegelvloer in huis? En welke op de bovenstaande foto’s vind jij het mooist? 

(Bron afbeeldingen: Est Magazine0 reacties op “Tegelvloer: appartement op Mallorca”