Tafel op schragen - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
18 december 2012

Ik kan echt uren staren naar deze foto’s van tafels op schragen. Vooral de metalen schragen vind ik geweldig. Het geeft de tafel een industriële uitstraling. Het leuke aan een schragentafel is dat je ‘m helemaal zelf kunt samenstellen. Je kunt zelf de kleur en het materiaal van de poten (schragen dus) en tafelblad bepalen! Doe hier lekker inspiratie op:

Ga voor metalen schragen voor een industriële eettafel. 

Zwart tafelblad met dezelfde kleur schragen voor een clean en strak geheel.

Een bureau op schragen, love it!

Handig! Op deze schragen kun je ook iets opzetten, zoals opbergboxen.   

Maak van een saaie salontafel een echte eyecather met mooie schragen.

De schragentafel is ook leuk voor buiten of als bijzettafel.

Bijzettafel in twee verschillende looks: strak en passend in het geheel of juist speels en kleurrijk. 

Van schragen maak je ook eenvoudig een bankje of gebruik het als opberger!

Bronvermelding: foto 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 t/m 16.

Bekijk ook de Pinterest-pagina van Stripes and Walls voor meer schragen inspiratie! En wist je dat Stripes and Walls ook te vinden is op Instagram? Wie het leuk vindt om mij te volgen; je kunt me vinden op “stripesandwalls“. Wie van jullie kan ik volgen?2 reacties op “Tafel op schragen”


    20 december 2012

    Hoi, ik ben ook helemaal gek van deze tafels. Verder heb je een erg leuk blog, je DIY project met spijkers was vast een hele klus. Je kunt je niet aanmelden als volger op jouw blog meen ik aan??
    Nou ik heb je blog op mijn leeslijst gezet, dan hoef ik niets te missen. Fijne avond, groet Martine.    20 december 2012

    Hoi Martine, leuk dat je enthousiast bent over mijn blog! Dank! :) Leuk dat je me gaat volgen. Je kunt mijn blog ook volgen via Bloglovin (plus-teken). Heb jij zelf een widget op je blog waar je je e-mailadres invult en een e-mail ontvangt als er een nieuwe blog online staat? Kan ik inderdaad ook eens over nadenken!