Sprinkle Normann Copenhagen: speels bedlinnen - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
3 januari 2016

Allereerst, een gelukkig  nieuwjaar allemaal! Dat alle (woon)dromen mogen uitkomen in 2016. Heb jij ook een rustig weekend, waarin je kunt bijkomen van het Oud & Nieuw feestje? Kruip lekker je bed in met het mooie ‘Sprinkle’ bedlinnen van Normann Copenhagen en droom over wat je komend jaar graag aan je interieur wilt veranderen.

Normann Copenhagen Sprinkle bedlinnen 3  Normann Copenhagen Sprinkle bedlinnen 4

Sprinkle bedlinnen
Het Sprinkle bedlinnen van Norman Copenhagen is ontworpen door Anne Lehmann en is verkrijgbaar meerdere kleuren. Van uitgesproken kleuren tot rustige kleurtonen: voor elke slaapkamer wat wils dus! De abstracte print en verschillende kleurtinten zorgen in ieder geval altijd voor een speels resultaat. Daarnaast is het bedlinnen ook nog erg zacht; daar wil je gewoon onder liggen!

Normann Copenhagen Sprinkle bedlinnen 1  Normann Copenhagen Sprinkle bedlinnen 2

Normann Copenhagen 5

Wat is jouw woondroom in 2016? Of zijn er al concrete plannen wat betreft je interieur? Ikzelf wil dit jaar graag de eethoek veranderen en daarnaast wil ik ook een aantal muren in huis van een leuk kleurtje voorzien. Ik ben alleen nog op zoek naar de juiste kleur. Wordt vervolgd!0 reacties op “Sprinkle Normann Copenhagen: speels bedlinnen”