Søstrene Grene: het levende kunstwerk - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
20 maart 2016

Op Instagram zag ik al lange tijd mooie plaatjes voorbijkomen van de winkel Søstrene Grene. Helaas zat deze winkel toen alleen nog in Groningen en ze hebben ook geen webshop, dus het bleef alleen bij kijken. Eind vorig jaar opende ze ook een store in Amsterdam, maar het was er nog niet van gekomen om er langs te gaan (waar ik nu spijt van heb dat ik niet meteen ben gaan kijken). Maar 10 maart – de dag waarop zij hun nieuwe collectie lanceerde – besloot ik een kijkje te gaan nemen. En ik kan je één ding zeggen: in deze winkel ga ik nog vaak komen! Ben jij er al eens geweest?

Søstrene Grene maart 2016-1  Søstrene Grene maart 2016-4

De nieuwe collectie, waarin de kernwoorden creativiteit, kleuren, hout, riet en zachte textielsoorten centraal staan, heeft een hoog heb-gehalte en de prijzen zijn ook ontzettend vriendelijk. Geen wonder dat mijn mandje al snel uitpuilde en ik dingen alvast bij de kassa moest zetten, omdat het nooit in een winkelmandje ging passen. Ik moest zelfs mijn vriend laten komen om mee te sjouwen, dat zegt genoeg denk ik ;-)

Søstrene Grene maart 2016-5

Søstrene Grene maart 2016-3  Søstrene Grene maart 2016-6

Ik ging met onder andere een bureaulampje, kubusvormige kasten voor aan de muur, opbergdozen en een stoel naar huis. Vier keer per jaar komt er een nieuwe grote collectie uit. Ik kan dan ook niet wachten totdat de volgende collectie wordt gelanceerd!

Søstrene Grene maart 2016-2  Søstrene Grene maart 2016-7

Bekijk de gehele catalogus hier0 reacties op “Søstrene Grene: het levende kunstwerk”