Sofacompany: betaalbaar Deens design - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
1 mei 2016

Ben jij ook fan van de Scandinavische woonstijl en op zoek naar een uniek zitmeubel voor in huis? Dan ben je bij Sofacompany aan het juiste adres. In de collectie vind je mooie én betaalbare zitmeubelen: van een kleine tweezitter tot een grote chaise longue en een fauteuil. Hoewel dit label al langere tijd bestaat, viel het me een half jaar geleden – shame on me – pas echt op. De Scandinavische touch spat er vanaf en het ontwerp is heel herkenbaar.

Sofacompany bank Ellen

Ellen: 3-seater sofa in Liby Sage green

Deense roots
Sofacompany is opgericht door Cathrine en Christian Rudolph. Het is van origine een Deens bedrijf, maar inmiddels vind je Sofacompany in verschillende landen. De missie van Cathrine en Christian Rudolph is het maken van mooie, kwalitatieve meubelen die ook betaalbaar zijn en dat is als je het mij vraagt zeker gelukt! Hun concept is als volgt: zowel het ontwerp als de productie doen zij zelf en de online bestelde meubels worden direct vanuit hun eigen fabriek in Vietnam aan de klant geleverd. Wil je de meubelen toch in het echt bekijken, voelen en uitproberen? Dan kun je in de showroom terecht. In Nederland vind je zowel in Arnhem als in Amsterdam een showroom.

Sofacompany bank Johan

Johan: 3-seater sofa in Dina Lemon Curry

Haal de ontwerper in jezelf naar boven
Het leuke is dat je de bank online helemaal zelf kunt samenstellen. Allereerst ga je op zoek naar je favoriete model: van een kleine tweezitter en chaise longue tot fauteuil en hocker. Vervolgens kies je zelf de stof-, knoop- en pootkleur en maak je jouw unieke combinatie. De stoffen heb ik in de showroom van Sofacompany op de Overtoom in Amsterdam met eigen ogen kunnen bewonderen en ik vond ze erg mooi. In de collectie vind je verschillende materiaalsoorten en naast de veilige kleuren ook opvallende kleurtjes. Je kunt alle kanten op dus, leuk!

Sofacompany bank Herman

Herman: 2-seater sofa in Stella Raspberry0 reacties op “Sofacompany: betaalbaar Deens design”