Snurk: niet wat het lijkt.. - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
15 oktober 2012

Ok, ik geef toe: in sommige gevallen kun je mij redelijk goed voor de gek houden. Maar ik schaam me er niet voor dat dit ook gebeurde toen ik op de Woonbeurs het beddengoed-merk “Snurk” ontdekte. Voordat ik verder vertel, kijk eerst eens naar deze foto’s met die te leuke, vrolijke kussens!

Leuk zijn deze ‘Geogami’ kussens, niet waar?! Maar er is meer… Je voelde het waarschijnlijk al een beetje aankomen. Deze kussens hebben geen driehoeken die uitsteken. Ze zijn gewoon gemaakt van een super realistische fotoprint wat een soort 3D-effect creërt! Zeg nou zelf, niet heel gek dat ik hier van een afstandje intrapte toch? “Snurk” heeft ook kussens met realistisch brei en haak-werk; gemaakt van een heerlijk zacht velours.

     

Naast bijzondere kussens kun je bij “Snurk” ook terecht voor bijzonder beddengoed. Ook hier wordt je visueel vermogen op de proef gesteld door realistische fotoprints. Nooit meer eenzaam in bed met je hond ‘Bob’ of heerlijk zacht slapen op ‘het trottoir’. Met het beddengoed van “Snurk” kan het allemaal!

 3 reacties op “Snurk: niet wat het lijkt..”

  Daphne

  15 oktober 2012

  Geweldig dit! Like de nep breisels!


  Susanne

  16 oktober 2012

  Haha leuk! Ik dacht eerst dat het gewoon papier was ofzo!


  Marcella

  16 oktober 2012

  Gelukkig, ik ben dus niet de enige die erin trapte ;)