Snel een muur opleuken met muurstickers - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
5 juni 2015

Is er een lege muur in huis die je graag wilt opleuken, maar heb je geen inspiratie hoe? Overweeg dan eens een mooie muursticker: een goedkope en gebruiksvriendelijke optie! Het fijne is dat je ‘m makkelijk en snel kunt bevestigen; er komt bijvoorbeeld geen lijm aan te pas. Daarbij verwijder je ‘m ook weer eenvoudig wanneer je erop uitgekeken bent. De kwaliteit is tegenwoordig zo goed dat er geen (lijm)rechten achterblijven, waardoor de muur mooi blijft. Ideaal dus als je van afwisseling in huis houdt!

Muurstickers: abstract & zwart-wit

Muursticker wereldkaart tekst

Muursticker wereldkaart  Muursticker infinity teken

Zoals ik al zei, zijn muurstickers ideaal om in huis af te wisselen. Het is niet de bedoeling dat je al na één week bent uitgekeken op je nieuwste aanwinst. Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak, maar drukke en kleurrijke muurstickers zijn daarom wat gedurfder. Een abstracte en zwart-wit print op de muur is een stuk veiliger en staat daarnaast prachtig op een simpele witte muur. Mijn tip is tot slot: kies iets wat écht bij jou past. Houd je van reizen, dan is bijvoorbeeld zo’n grote wereldkaart een echte musthave voor op de muur. Of ga voor een mooi teken of een toepasselijke tekst. Zo geef je je interieur op een subtiele manier een persoonlijke touch!


Muurstickers: ideaal voor de kinderkamer

Muursticker apen kinderkamer Muursticker uiltjes kinderkamer

Muurstickers zijn daarnaast ook ontzettend leuk voor de kinderkamer. Hierbij geldt weer wél: hoe kleurrijker, hoe beter! Vooral dieren zijn beestig leuk voor op de muur. De muurstickers bestaan vaak uit losse stickers, zodat je zelf de positie kunt bepalen. Zo maak jij bijvoorbeeld zelf jouw dierenrijk. Ook uiltjes zijn op dit moment ontzettend populair voor in de kinderkamer. Of wat dacht je van het favoriete Disney-figuur van jouw kleintje?

Wat voor muursticker vind jij het leukst? 0 reacties op “Snel een muur opleuken met muurstickers”