Sneak peek House Doctor AW15 - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
15 juli 2015

Leuk! Van één van mijn favoriete Scandinavische merken ontving ik in mijn mailbox een kleine sneak peek van de nieuwe collectie. House Doctor brengt twee keer per jaar een prachtige catalogus uit met alle nieuwe producten voor komend seizoen inclusief de mooiste sfeerbeelden. Vandaag kan ik alvast vijf sfeerfoto’s van de herfst/winter 2015 catalogus met jullie delen! Vooral de sfeervolle kleurencombinaties en het gebruik van ruwe en natuurlijke materialen spreken mij aan.

House Doctor AW15 sneak pe2  House Doctor AW15 sneak pe4

Opvallend: de gouden kleur blijven we ook dit seizoen zien! Benieuwd of het dit seizoen nóg meer in de collectie van House Doctor terugkomt dan de vorige keer. Het magazinerek staat trouwens al op mijn wishlist: simpel, maar daarom zo mooi!

House Doctor AW15 sneak pe3  House Doctor AW15 sneak pe5

Aardewerk vazen, rieten poefen en voornamelijk kleuren die dicht bij de natuur staan.  

House Doctor AW15 sneak pe6

Met de nieuwe collectie wil House Doctor een eerbetoon geven aan een huis met persoonlijkheid. De lichte en uitgesproken zomerkleuren maken plaats voor warme, donkere kleuren. Door dit te combineren met diep blauwe kleuraccenten, groentinten en poederkleuren krijgt het interieur een heel eigen sfeer. Naast persoonlijkheid zet House Doctor ook comfort centraal in de nieuwe collectie. Dat belooft veel goeds! Zodra de hele catalogus uit is, zal ik deze natuurlijk met jullie delen. Ik kijk er al naar uit!0 reacties op “Sneak peek House Doctor AW15”