Sissy-Boy Spring Garden Market - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
16 mei 2013

Hoewel het weer niet echt deed vermoeden dat het lente is, heerste bij Strand Zuid in Amsterdam afgelopen zaterdag een waar lentegevoel! Sissy-Boy organiseerde daar namelijk de Spring Garden Market om helemaal in de lentesferen te komen. Op deze voorjaarsmarkt kon je terecht voor kleding, sieraden, bloemen en planten, maar ook voor meubels en woonaccessoires! Ik ging dus lekker wooninspiratie opdoen. Bekijk hier mijn fotoreportage van deze dag.

Eén van mijn favoriete conceptstores was ook van de partij: Hutspot. Ik maakte al eerder een fotoreportage van deze winkel. Wat ben ik fan van de woonartikelen die zij vertegenwoodigen! Hieronder vind je een aantal mooie shots van de stand van Hutspot op de Spring Garden Market. Ik maakte hier kennis met een erg mooi merk: Six and Sons. Wat een prachtige producten met een industriële look!

  

  

  

De stand van De Camer trok ook meteen mijn aandacht. Ook hier zag ik woonaccessoires met een industriële look, maar ook mooie sloophouten kistjes in leuke kleurtjes. Helemaal geschikt voor de lente! Ook zag ik mooie grote paper bags; een grote trend waar ik al eerder over schreef.

  

  

Ook Hout & Nieuw was aanwezig: een leuke woonwinkel met woonartikelen met een vintage uitstraling. Ik had al het een en ander over deze shop gehoord, maar ben desondanks nog nooit in hun “stenen winkel” op de Marnixstraat in Amsterdam geweest. Dat ga ik zeker snel doen! Woon je niet in de buurt, dan kun je ook via hun website bestellen!

  

Tot slot mogen bloemen en planten op een voorjaarsmarkt natuurlijk niet ontbreken. Ik krijg daar echt een lentegevoel van. Ook hier zag ik leuke transparante flesvormige vazen om bloemen in te zetten. Pasteltintjes doen het voor tuinartikelen ook goed!

  

Nog even iets anders: de Facebookpagina van Stripesandwalls.nl heeft bijna 200 likes, zó leuk! Gaan we dit deze week nog halen? 2 reacties op “Sissy-Boy Spring Garden Market”


    17 mei 2013

    Hier was ik nou heel benieuwd naar, en baalde dat ik niet kon gaan! Hopelijk volgende keer dan maar.    23 mei 2013

    Ziet er echt heel leuk uit! Mooie spulletjes allemaal :).