Simba matras: voor iedere slaper + korting! - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
15 oktober 2016

Online meubelen bestellen wordt steeds gebruikelijker. Waar je voorheen naar een woonboulevard ging en meubelen uitzocht die vervolgens pas weken of zelfs maanden later bij je werden afgeleverd, koop je tegenwoordig online met slechts één druk op de knop en is het vaak razendsnel thuisbezorgd. Ook een bed of matras kun je nu gemakkelijk online bestellen. Heb je toch je twijfels? Lees dan hier meer over het Simba matras en wie weet ben je dan toch overtuigd!

Het Simba matras op proef
Ik hoor je denken: “Een matras online kopen? Wat als hij niet lekker ligt?”. Daar heeft Simba iets op bedacht. Omdat zij zich ook goed kunnen voorstellen dat je het matras graag wilt testen, kun je het matras voor 100 nachten uitproberen. Ja, je leest het goed: bevalt de matras niet, dan kun je ‘m gewoon binnen 100 dagen gratis retourneren! Je kunt het matras gewoon helemaal uitpakken en gebruiken zoals je dat normaal zou doen. Ben je uiteindelijk toch niet tevreden, dan krijg je het gehele aankoopbedrag terug. Ze komen het matras zelfs gratis weer bij je ophalen. Ook fijn: je hoeft de verpakking en de doos niet te bewaren. Naast de service van snelle, gratis bezorging en retour biedt Simba ook 10 jaar garantie op het matras.

simba-matras

simba-matras-vijf-lagen

Het Simba matras

Ben je nu iets meer gerustgesteld? Mooi! Daarbij heeft Simba het matras zo ontwikkeld dat het in principe geschikt is voor iedere slaper. Simba heeft namelijk de perfecte mix tussen comfort en body support. Het matras is niet te zacht, maar ook niet te hard en het is opgebouwd uit vijf verschillende lagen: HR-koudschuim, visco-elastisch traagschuim, pocketveren, een ademende Simbatex laag en een hypoallergene bovenlaag. Deze vijf lagen hebben ieder zijn functie en voordelen: van goede ventilatie en vochtafvoer tot veerkracht en een optimale ondersteuning. Het visco-elastische traagschuim vormt zich automatisch naar de vormen van je lichaam. Hierdoor neemt het lichaam een ontspannen houding aan en worden spieren en zenuwen minder belast.

Een ander groot voordeel is dat elk kingsize Simba matras over 2.500 unieke pocketveren beschikt. De pocketveren hebben een conische vorm en zijn speciaal ontworpen door Simba om ervoor te zorgen dat het matras opgerold in een doos verpakt kan worden en bij het uitpakken uiteindelijk weer zijn originele vorm terugkrijgt. Alle veren zijn individueel verpakt en kunnen afzonderlijk van elkaar bewegen. Op die manier kan het matras heel nauwkeurig de vormen van je lichaam opvolgen en ondersteunen. Hierdoor biedt het matras een comfortabele en soepele ondersteuning dat bij iedereen past.

Het Simba matras past eigenlijk op elk soort bed: van lattenbodem tot normale ledikanten en een boxspring. Heb je geen onderstel? Dan kun je het matras ook heel goed op de grond of een aantal pallets leggen. Het matras is namelijk 25 centimeter dik. Tot slot is het matras betaalbaar, doordat het alleen online wordt verkocht. Het merk heeft bijvoorbeeld geen kosten aan fysieke winkels of showrooms en zo kunnen de matrassen voordelig worden aangeboden.

Kortingscode
Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op hun website! Wanneer je de kortingscode ‘Stripesandwalls‘ gebruikt, ontvang je nu ook € 50,- korting op het matras!

Getagd met: , ,


3 reacties op “Simba matras: voor iedere slaper + korting!”

  Emma W.M.R.

  2 november 2016

  Ik ben al zo lang opzoek naar zo’n bed (op de eerste afbeelding), weet je waar ik die kan vinden of hoe die heet? Thanks!!  4 november 2016

  Hi Emma, oeh dit beeld is van Simba. Ik kan het eens bij hen navragen. Zodra ik meer weet, laat ik het hieronder weten! Groetjes, Marcella  27 november 2016

  Hi Emma, het duurde even, maar inmiddels heb ik een reactie ontvangen. Dit onderstel is speciaal voor Simba gemaakt voor deze shoot en is dus helaas niet te koop. Ik kan je dus jammer genoeg niet verder helpen :-( Hopelijk vind je iets wat erop lijkt! Groetjes, Marcella