Sierkussens op de bank: hoeveel heb jij er? - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
4 augustus 2015

Wat mij betreft zijn sierkussens net schoenen: je kunt er niet genoeg van hebben! Voor op de bank, het bed of een stoel; je fleurt er elke ruimte in huis mee op. Vooral de bank vraagt om één of meerdere sierkussens. Hoeveel exemplaren heb jij thuis op de bank liggen?

Ga voor één blikvanger
Door slechts één of twee sierkussens op de bank te leggen, houd je het geheel clean en rustig. Het sierkussen eist alle aandacht op en is dé blikvanger van jouw woonkamer. Met het kussen kun je daardoor goed de sfeer bepalen voor de rest van de zithoek. Ga voor een uitgesproken kleur en laat deze subtiel terugkomen in de rest van het interieur. Door er nog een mooi plaid bij te leggen, creëer je meer sfeer en gezelligheid.

Stylen met sierkussens op de bank

Sierkussen op de bank1  Sierkussen op de bank2

Op en top gezelligheid
Mag het van jou minder clean en houd je juist veel huiselijkheid in het interieur? Dan kunnen bij jou nooit genoeg kussens op de bank liggen. Mix verschillende formaten met elkaar voor een speels effect. Om er wel één geheel van te maken, is het verstandig om voor sierkussens in dezelfde stijl of kleurtinten te kiezen. Ben trouwens niet bang om boven de bank los te gaan met verschillende lijsten. De muur mag zeker wat aankleding gebruiken, trekt de bank met alle kussen veel aandacht en oogt het al snel druk en rommelig.

Sierkussens op de bank1  Sierkussens op de bank2

On my wishlist: botanisch sierkussen
Hoewel ik één sierkussen op de bank erg stijlvol vind, ligt mijn bank lekker vol met kussens. Ik vind sierkussens te leuk om er slechts één op de bank hebben liggen. Zo wil ik mijn ‘sierkussen verzameling’ graag uitbreiden met een botanisch kussen. Op bedden.nl kwam er een aantal tegen. Wat een leuke printjes!

Botanische sierkussens2 reacties op “Sierkussens op de bank: hoeveel heb jij er?”


    5 augustus 2015

    Ik zit er een beetje tussenin haha! Vind kussens erg mooi en gezellig maar wil er zelf wel ook gewoon bij passen zonder eerst alle kussens op de grond te moeten leggen. (En daarna alle kattenharen eraf stofzuigen alvorens ik ze weer op de bank kan leggen en dan dit alles de volgende avond weer herhalen XD)    9 augustus 2015

    Wij hebben een hoop kussens (wel in 1 stijl) op de bank. Dit, doordat we deze nodig hebben om ‘recht’ te kunnen zitten. De zitting is tamelijk diep..