Shop the look: Scandi slaapkamer - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
24 november 2016

Kun jij ook urenlang naar mooie interieurplaatjes kijken? Even lekker wegdromen bij een jaloersmakend interieur dat je op een afbeelding ziet. Het liefst zou je het meteen één op één kopiëren in je eigen huis. Herkenbaar?

Scandi slaapkamer 
Voor deze ‘shop the look’ koos ik voor deze Scandi slaapkamer. In de Scandinavische woonstijl staan lichte, houten meubels vaak centraal. Voor de muren geldt wit daarbij als basis. Met zwarte accenten geef je vervolgens wat meer pit aan het interieur. Wil je het verder niet te steriel maken, ga dan nog voor een leuk accentkleurtje. Pastelkleuren passen ook perfect bij de Scandinavische woonstijl. Voeg tot slot nog wat groen toe. Planten doen het sowieso goed in huis, maar om een echt Scandinavisch sfeertje te creëren, mogen ze zeker niet ontbreken. Ga voor een mooie, grote plant op de grond of voor een leuk veldboeket op een kastje.

shop-the-look-scandi

scandi-slaapkamer

Shop the look
Is er ook een plaatje met daarop jouw lievelingsinterieur? Ga dan op basis van deze afbeelding op zoek naar soortgelijke producten. Het hoeven echt niet exact dezelfde items te zijn; vaak als je een product kiest dat er erg op lijkt, kun je ook dezelfde sfeer creëren. Voor deze Scandi slaapkamer ging ik op Home24.nl op zoek naar matchende meubels. Tip: op deze website vind je t/m eind 2016 een kortingscode van 10% voor deze shop!1 reactie op “Shop the look: Scandi slaapkamer”


    28 november 2016

    Ik hou ervan! Het Scandinavische vind ik echt een rust uitstralen.