Scandinavische studio met glazen scheidingswand - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
7 februari 2016

Als je aan mij vraagt naar mijn grootste woonwens, dan is dat met stip een glazen scheidingswand met zwarte stalen frames. Geen wonder dus dat ik als een blok viel voor deze studio is hartje Stockholm. Ook de lijsten aan de muur vind ik erg mooi en zijn samen met de glazen scheidingswand dé eyecatchers van dit interieur. Kijk snel binnen, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Scandinavische studio6

Scandinavische studio2

Scandinavische studio7

Scandinavische studio8

Scandinavische studio1

Scandinavische studio3

Scandinavische studio4

Scandinavische studio5

(Bron afbeeldingen: Home Adore)2 reacties op “Scandinavische studio met glazen scheidingswand”


    29 februari 2016

    Wat een prachtige Scandinavische studio! Slim gezien om met een glazen scheidingswand een nieuwe extra ruimte te creëren.    16 juli 2021

    Wij zijn ook op zoek naar een mooie scheidingswand voor onze woonkamer. We denken na over een glazen wand met een stalen frame. Toch zouden we de verschillende ruimtes beter willen isoleren. Ik ga navraag doen naar de opties!