San Giorgio: een Grieks paradijsje - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
13 juni 2013

Leek het er vorige week even op dat het in Nederland zomer zou worden; deze week vind ik het weer vies tegenvallen. Ik kan me dan ook heel goed voorstellen dat iedereen op zoek is naar een warme vakantiebestemming. Voor wie naast een zonnig oord ook waarde hecht aan een mooie accommodatie, heb ik vandaag een fijne blogpost. In Est Magazine kwam ik namelijk dit fantastische Griekse hotel in Mykonos tegen. Wat mij betreft een absolute interieur hotspot, dus die moest ik met jullie delen!

  

Let op de mooie tegels op de vloer!

  

Wat een geweldig vakantieadres, vind je ook niet? Maar ook thuis is deze sfeer goed na te bootsen. Ga voor wit als basistint op muren en vloeren. Kies daarbij houten meubels die er karakteristiek uitzien. Ook rieten accessoires doen het goed. Creëer vervolgens warmte en sfeer met mooie aztec vloerkleden en koloniaal gekleurde kussens op bed of op de bank. Met een mooie tegelvloer bijvoorbeeld in de badkamer of hal geef je je interieur nog meer karakter.

(Bron afbeeldingen: Est Magazine)1 reactie op “San Giorgio: een Grieks paradijsje”


    22 juni 2013

    Ja dit is echt prachtig. Die vloer en prachtige kleden… echt een heel mooi beeld samen.