Riverdale Taste Collection - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
25 maart 2013

Met dit koude weer vind ik niks lekkerder dan een heerlijke warme kop thee. Ik kan het de hele dag door drinken en er staat dan ook eigenlijk standaard een kop thee bij mij thuis op tafel. Ik kan daarom erg genieten van mooi servies en ben altijd op zoek naar leuke mokken. Een tijdje geleden kwam ik dit servies uit de Riverdale Taste Collection tegen en was meteen verkocht.

  

Over het algemeen ben ik niet zo van het brocante, sierlijke servies. Doe mij maar simplistic exemplaren met grappige elementen of leuke teksten, zoals hier. Op de mokken staat een definitie van koffie dan wel thee.

  

Dit servies is onderdeel van de nieuwe spring/summer collectie van Riverdale. Daar hoort natuurlijk een spring-proof gedekte tafel bij. Hoe gezellig ziet dit eruit! Nu maar hopen dat de lente snel komt!

Getagd met: , , ,


1 reactie op “Riverdale Taste Collection”


    3 april 2013

    Wat gaaf! Ik ga eens kijken of ze dit ook bij onze Intratuin hebben.