Report: showUP event - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
7 februari 2013

Afgelopen maandag bezocht ik de allereerste editie van het showUP event. Tijdens dit nieuwe event voor woonaccessoires toonden 24 merken en (web)winkels hun nieuwe collecties. Heerlijk om inspiratie op te doen en die inspiratie deel ik graag met jullie! Hieronder vind je een fotoreportage van deze dag.

Het event vond plaats in De Kromhouthal in Amsterdam-Noord: een oude fabriekshal uit 1950 die voorheen gebruikt werd voor scheepsmotoren. 

Mijn favoriete stand was die van Kolk en Kolk. Maar dat is ook niet zo gek met zulke mooie merken als Ferm Living en By Nord.

  

Hoe simpel het ook is: zwart-wit blijft een top combinatie. Helemaal met leuke motiefjes! Ook de manden van Ferm Living vind ik erg mooi.

Nog meer leuke zwart-wit printjes, waaronder het populaire halve maan-motiefje!

  

 Maar we zagen ook leuke kleur, zoals op deze houten huisjes. Ook sterren zijn een trend. 

Gekleurd glaswerk van Van Verre: een prachtig merk dat producten uit verre oorden importeert. 

  

Mooie waxinehouders bij de stand van &Klevering: van felgekleurde glazen lantaarns tot trendy metallic kleuren. 

  

Neon blijft! Hoe leuk zijn deze neon magazine en wc-rol houders van NeonLiving?!

  

Ook spotte ik deze neon roze stoel van Kitsch Kitchen. Voor een feestelijke aankleding gebruik je natuurlijk “honeycombs” (grote papieren bollen); gezien bij Engel.

  

Naast de leuke stands was de aankleding van het event ook erg mooi. Er hingen mooie grote kroonluchters en hoe leuk is deze hangende stoel aka vogelkooi?!

Wat een geslaagd event was dit! Het was de allereerste editie, een try-out. Maar na de vele positieve reacties staat de tweede editie alweer gepland op 24 en 25 augustus 2013. Zet het alvast in je agenda!1 reactie op “Report: showUP event”