Report: Goossens VIP Night - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
23 oktober 2012

Vorige week donderdag nam ik een kijkje bij de Goossens VIP Night waar de nieuwe collectie werd gepresenteerd. Hoewel je bij Goossens voornamelijk terecht kunt voor de grotere meubels, is de showroom altijd tiptop aangekleed en wordt veel aandacht besteed aan decoratie. Heerlijk dus om doorheen te wandelen en inspiratie op te doen!

      

     

Ik was zelf meteen verliefd op de romantische landelijke inrichting die je ziet op foto 1. De kleuren passen perfect bij elkaar en de fauteuils geven het geheel een mooie vintage look. Ook hier zie je weer de recoulered patchwork tapijt terug; dé trend van dit moment! Daarnaast ben ik altijd al een fan geweest van grote potten met lange takken of bamboe erin.

In de showroom spotte ik ook meerdere malen grote dierenvellen (foto 3 en 4). Hoewel je dit niet snel bij mij thuis zult zien, vond ik het er wel erg mooi uitzien. Je waant je meteen in Scandinavië, vind je ook niet?

Ook deed ik deze avond veel inspiratie op om foto’s op een leuke manier op te hangen. Dit zal ik later deze week in de volgende blogpost met jullie delen!0 reacties op “Report: Goossens VIP Night”