Pantone trendkleuren in de tuin - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
10 april 2016

De laatste jaren besteden we veel meer aandacht aan de tuin en ó wat ben ik daar blij om. Een simpele tuinset en een sobere bloempot is niet langer voldoende voor onze buitenruimte. Sterker nog: tegenwoordig mag je qua styling helemaal los gaan! Qua meubels en accessoires gaat het steeds meer lijken op binnen, wat resulteert in uitgebreide tuincollecties. Ook de twee Pantone trendkleuren zien we in de tuin terug en dat zorgt voor prachtige plaatjes!

Pantone trendkleur: Rose Quartz
In de tuincollectie van Kwantum kwam ik naast mooie zwart-wit items (waar ik gek op ben) ook de Pantone trendkleuren van dit moment tegen. Van elegante tuinstoelen met een mooie roze matte coating tot accessoires in een zachte poederkleur: Rose Quartz is volop vertegenwoordigd! Voor een stoere look combineer je deze roze tint met grijs. Kan het voor jou niet romantisch genoeg? Combineer het dan met wit.

Pantone trendkleuren - Rose Quartz in de tuin

Pantone trendkleur: Serenity
Als tegenhanger van de roze kleur vind je in de collectie ook verschillende lichtblauwe tinten, die neigen naar de Serenity trendkleur van Pantone. Ook deze kleur matcht erg goed met grijs en wit. Hoeft het van jou niet per se zo ‘sereen’ en rustig? Kies dan voor enkele accessoires in diepere blauwtinten die de aandacht trekken. Hierdoor maak je het geheel iets sprekender en stralender.

Pantone trendkleuren - Serenity in de tuin

Welke kleur is jouw favoriet voor in de tuin: Rose Quartz of Serenity? 

Getagd met: ,


0 reacties op “Pantone trendkleuren in de tuin”