Wishlist: Normann Copenhagen Bell hanglamp - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
13 maart 2016

De zoektocht naar de perfecte hanglamp voor boven mijn nieuwe eettafel is ten einde. Ik ben er namelijk over uit: het wordt de Normann Copenhagen Bell hanglamp. De Scandinavische look, maar wel een tikkeltje industrieel maakt dat het liefde op het eerste gezicht was. Je merkt het al: ik ben het Deense designerduo Andreas Lund & Jacob Rudbeck erg dankbaar voor dit mooie ontwerp voor Normann Copenhagen!

Normann Copenhagen Bell1 Normann Copenhagen Bell2

De Normann Copenhagen Bell hanglamp is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Hoewel ik de beige hanglamp met bruin koord ook mooi vind, ga ik zelf voor de grijze hanglamp met zwart koord. Dat oogt net wat meer industrieel en daar houd ik persoonlijk erg van. Je hebt daarbij de keuze uit vier verschillende formaten, waardoor er voor iedere plek in huis wel een geschikt exemplaar is. Tot slot wordt de lamp geleverd met een koord van vier meter lang; iets waar ik met mijn hoge plafonds erg blij van wordt! To be continued…

Normann Copenhagen Bell3 Normann Copenhagen Bell4

Normann Copenhagen Bell6 Normann Copenhagen Bell5

(Bronvermelding: 1, 2, 3, 4, 5, 6)3 reacties op “Wishlist: Normann Copenhagen Bell hanglamp”


  15 maart 2016

  één woord… WAUW!
  Echt, wat een super gave lamp! Ik ben benieuwd hoe hij straks bij jou staat :)


  Petra

  18 maart 2016

  Supermooie lamp. Helemaal mijn stijl:)


  Kevin

  11 april 2016

  Hele mooie lamp! Wij hebben lang aan het twijfelen geweest tussen de Bell hanglamp en dit model: https://www.dmlights.nl/absinthe_gover_s_wit~0QZDF , uiteindelijk toch voor de laatste gekozen door budgettaire redenen :)