Nieuwe textielcollectie Auping + limited edition - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
23 oktober 2016

Wist je dat Auping naast comfortabele bedden ook een mooie textielcollectie heeft? Nee? Nou neem dan hieronder snel eens een kijkje. De nieuwe najaarscollectie met acht mooie dekbedovertrekken ligt inmiddels in de winkels; hieronder vind je mijn vier favorieten. Ook ging Auping een samenwerking aan met de Nederlandse ontwerpster Mae Engelgeer, die een limited edition collectie met dekbedovertrekken, een kussen, een sprei en een kelim ontwierp.

auping-najaarscollectie8  auping-najaarscollectie1

Fragment grey: gelaagde geometrische vormen en een asymmetrisch kleurverloop van donkergrijs naar bijna wit. De achterzijde heeft een effen, zachte zandkleur.

auping-najaarscollectie2  auping-najaarscollectie3

Georgia: een subtiel banen-dessin met een bijzonder optisch effect. Het gebruik van linnenstructuur in combinatie met een klein kleuraccent geeft dit dessin een leuke twist.

auping-najaarscollectie4  auping-najaarscollectie5

Points: een verfijnde grafische print met zwart en blauw op wit. Optisch is het een strepenpatroon, maar door het zachte kleurverloop van de vele kleine stipjes is het een bijzonder gedetailleerd dessin.

auping-najaarscollectie6  auping-najaarscollectie7

Zaza Zoom: kleurrijk blokken-dessin met een zachtroze achterzijde. Dit ontwerp is alweer de derde Zaza Zoom in de succesvolle Auping collectie.


Limited edition: Mae Engelgeer X Auping

Deze maand lanceerde Auping ook een limited edition collectie, die door de Nederlandse ontwerpster Mae Engelgeer is ontworpen. De collectie bestaat uit dekbedovertrekken, een kussen, een sprei en een kelim. Het werk van Mae Engelgeer kenmerkt zich door een typerend kleurgebruik: zachte pastels met vaak zwart-wit als tegenhanger. Een accentkleur in de vorm van een lijn of vlak versterkt het geheel.

mae-engelgeer-auping2 mae-engelgeer-auping1

Welk dekbedovertrek vind jij het mooist? 0 reacties op “Nieuwe textielcollectie Auping + limited edition”