Living the luxury - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
8 oktober 2012

Ik heb jullie al wat van mijn highlights van de Woonbeurs laten zien, zoals het behang met tegeltjes-motief, de “Muffin”-lamp en de felgekleurde Perzische tapijten. Maar ik ontdekte ook nog een aantal leuke woonmerken die ik jullie niet wil onthouden! Eén daarvan is PTMD Collection. Ik was erg onder de indruk van de luxurious showroom die speciaal voor de Woonbeurs was ingericht. Dit merk heeft trouwens echt alles: van grote meubels zoals banken, tafels en stoelen, tot de kleinere accessoires zoals vazen, spiegels en kaarsen.

Ik vind zelf de stoere industriële hanglampen (foto 1) heel mooi. Ook blijf ik een zwak houden voor pilaren met grote vazen erop (foto 2). Daarnaast ben ik fan van de poef en het krukje van dierenvellen (foto 3); die maken de wat kille luxe uitstraling speelser!

Getagd met: ,


1 reactie op “Living the luxury”

    Lot

    9 oktober 2012

    heeel mooi!!!