Liefde voor letters - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
3 mei 2013

Letters als muurdecoratie: ik heb er een zwak voor. Ik vind het een ontzettend leuk alternatief voor een schilderij of fotolijstjes aan de muur. Dus heb je thuis nog een lege wand, wellicht zijn XL-letters dan een origineel idee! Tip: in de vtwonen collectie vind je veel verschillende letters!

Op deze foto zie je een kleine greep van de letters en cijfers uit de vtwonen collectie. Ik vind het persoonlijk erg leuk om ze willekeurig door elkaar te gebruiken, zoals hier is gedaan.

  

Je kunt ook gewoon voor één letter gaan. Een letter die bij je past, bijvoorbeeld de eerste letter van je naam, of juist een letter die je qua vorm mooi vindt. Je hoeft de letter niet per se op te hangen: ook leuk om ‘m op een bureau te zetten.

  

Groot, groter, grootst: XL-letters aan de muur.

  

XL-letters geschilderd op de muur. De ruimte wordt er goed door benadrukt.

  

Je kunt natuurlijk ook met een aantal letters een woord vormen.

  

Tot slot twee foto’s van letters in mijn interieur! Op de linkerfoto zie je de DIY waarbij ik letters uit een tijdschrift knipte en op de muur plakte. Op de rechterfoto zie je mijn boekenkast. De ABC-letters geven een leuke toevoeging.

Wat vind jij van zulke XL-letters? Zou je voor één letter gaan, verschillende letters door elkaar of juist liever een woord vormen?  0 reacties op “Liefde voor letters”