Landenspecial: Hollands servies - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
4 maart 2013

Wijdde ik de vorige landenspecial nog aan de Britse vlag, dit keer blijf ik in ons eigen land. Ik kwam namelijk dit mooi Hollands servies tegen van het label Hollandsche Waaren. Het label bestaat uit producten die gebaseerd zijn op kenmerken waar Nederland bekend om staat. De producten zijn alles behalve ouderwets en zijn ontworpen met een knipoog naar echte Hollandse symbolen.

DELFTSBLAUW BLOEM SERVIES
  

Delftsblauw mag natuurlijk niet ontbreken als Hollands kenmerk en wat hebben ze dat leuk laten terugkomen in dit servies met bloem-patroon. Vooral het porseleinen melkpak vind ik erg leuk!

.
SPECULAAS SERVIES

En wat dacht je van dit servies met speculaas-motief? Wat een grappig patroon; leuk bedacht! Ik vind de witte theepot heel mooi met het houten bamboe hengsel. 

 1 reactie op “Landenspecial: Hollands servies”