Landenspecial: Britse vlag - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
10 januari 2013

Naast interieurjunkie ben ik ook best wel een modefanaat. Ik vind het dan ook leuk om te zien wanneer modetrends ook op woongebied een trend worden én andersom! Neem bijvoorbeeld de skull-trend waar ik al eerder over schreef. Daarnaast was afgelopen festivalseizoen het korte shortje met de Britse vlag erop een hot item in fashionland, maar zagen we deze vlag ook weer terug in interieur. Voor deze eerste landenspecial maakte ik daarom een overzicht van de leukste items voor in huis met de Britse vlag erop.

Ga voor leuke accessoires met de Britse vlag erop, zoals mooie kisten en koffers. 

Of kies juist één eyecatcher, zoals de Britse vlag op een groot tapijt. Vooral in loft-achtige ruimtes doet ie het erg goed! 

De Britse elementen maken een klassiek bruin interieur wat speelser. 

Neem een oude stoel onder handen en stik een Britse vlag erop. Maar mijn favoriet is toch wel deze sprei voor op bed; heerlijk oversized. Deze laatste foto is ook weer een voorbeeld van hoe goed deze trend tot zijn recht komt in loft-achtige ruimtes. 

De klassiek bruine interieurs zijn niet echt mijn ding; iets te oubollig. Maar in een kille grote ruimte, zoals een loft, vind ik zo’n grote Britse vlag wel heel cool. Ik vind zo’n vlag ook een beetje arty en zie het dan ook zo in het interieur van een kunstenaar. Binnenkort zal ik in de volgende landenspecial een ander land voor in huis in de spotlights zetten. Verzoekjes hoor ik graag! Volgen jullie mij trouwens al op Facebook? Op de Facebookpagina van Stripesandwalls.nl vind je nog meer interieurinspiratie!

Bron foto’s: Pinterest.com2 reacties op “Landenspecial: Britse vlag”


    11 januari 2013

    Leuk!


    Isa

    5 augustus 2015

    Ik vind het echt een super mooi deze stijl en vroeg me af waar je de “Britse vlag op groot tapijt” zou kunnen kopen?