Kleurinspiratie: oranje - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
29 april 2013

Velen van jullie zullen zich er al enorm op verheugen. Vanwege de extra vrije dag of de leuke festivals: morgen is het Koninginnedag! Om alvast een beetje in de stemming te komen, heb ik daarom vandaag een blogpost gemaakt over jáwel: de kleur oranje. In eerste instantie was ik niet zo’n fan van deze kleur, maar na het maken van deze blogpost ben ik toch om. Bekijk snel hoe verrassend mooi deze kleur kan zijn voor in je interieur!

  

Een witte basis met oranje als kleurelement: mooi contrast, maar overall nog steeds een clean geheel.

  

Ook in een drukker interieur kan oranje als kleur heel goed; zélfs in combinatie met andere felle kleuren. Maar ook dan geldt: gebruik een rustige basiskleur zoals wit, zachtgrijs of beige.

  

De kleur oranje vind je in veel varianten. Zo kun je in plaats van fel ook voor warm oranje gaan. Met oranje elementen in een interieur met bruine basistinten creëer je ook een warm geheel.

  

Oranje in combinatie met grijs: nóg zo’n top combinatie.

  

Maar mijn favoriete kleurencombinatie is toch echt oranje met fel roze. Ik zag deze fluortrend enkele jaren geleden al in de mode, maar deze kleuren gaan ook verrassend goed samen als het gaat om interieur.

Wat vinden jullie van oranje en hoe zien jullie deze kleur het liefst terug in interieur? Ik wens jullie ook alvast een hele leuke Koninginnedag! En kijk dinsdag op de Facebook-pagina van Stripesandwalls.nl voor nog meer oranje inspiratie!  5 reacties op “Kleurinspiratie: oranje”


  30 april 2013

  Ik zou zelf ook niet zo snel voor oranje kiezen, vind het op de foto’s toch erg mooi. Vooral de twee laatste foto’s.  1 mei 2013

  Ik vind het gecombineerd met veel wit zoals op de eerste foto’s verrassend mooi!  2 mei 2013

  Precioso post y muy inspirador ;-)


  Eleen

  11 oktober 2013

  Waar kun je die aztec kleden kopen! Ik vind ze geweldig!  13 oktober 2013

  Hi Eleen,
  Voor aztec kleden kun je eens op Etsy.com kijken (zoekopdracht: aztec rug). Daar vind je een aantal mooie!
  Groetjes,
  Marcella | Stripesandwalls.nl