Kledingkast: op maat voor jou gemaakt - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
28 december 2018

Droom jij ook van een kledingkast die je helemaal naar eigen wens kunt samenstellen? Heb je vooral kleding dat je graag op een hanger in de kast hangt, maar geeft je partner de voorkeur aan voldoende legplanken? En wil je een fijne oplossing voor je schoenenverzameling? Een kledingkast op maat is dan de ultieme oplossing.

Bij slaapkamerspecialist Slaapkamerweb bieden ze de mogelijkheid om je kledingkast volledig naar eigen wens samen te stellen. Hoe? Dat lees je in dit artikel.

 

Beginnen bij de basis

Op het gebied van kledingkasten is er onderscheid te maken in schuifdeur-, zweefdeur- en draaideurkasten. Beschik je over veel ruimte in je slaapkamer? Dan maakt het in principe niet uit welke je kiest. Wanneer je minder ruimte hebt, moet je rekening houden met het feit dat een draaideurkast meer ruimte rondom de kast inneemt. Om de kast te openen moeten de deuren namelijk naar buiten openslaan.

Bij een zweef- of schuifdeurkast is het net wat anders. De deur hangt hier namelijk in de kast. Hierdoor heb je meer ruimte rondom de kledingkast. Ideaal dus voor smallere of krappere kamers!

 

Formaat en kleur

Heb je een keuze gemaakt welke soort kledingkast voor jouw slaapkamer geschikt is? Mooi, dan is het nu tijd om je innerlijke binnenhuisarchitect erop los te laten en je eigen kast volledig zelf samen te stellen, zodat er genoeg ruimte is voor al je kleding (en eventueel die van je partner). Bepaal eerst de breedte van de kast: van tweedeurs met een breedte van 150 centimeter tot vierdeurs met een breedte van 400 centimeter.

Wanneer je de breedte hebt gekozen, komt de kleur van de kledingkast aan bod. Ga je voor een strakke en witte uitstraling of heb je toch liever een houten kledingkast die past bij je landelijke interieur? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Indeling van de kledingkast

Draag je vaak een rok of jurk? Of ben je een echte sneakerfreak die al zijn of haar sneakers netjes op de plank zet? Wat je dagelijkse outfit of stijl ook is, met een kledingkast op maat kun je hier eenvoudig op inspelen. Slaapkamerweb biedt ook de mogelijkheid om de indeling in de kledingkast aan te passen. Kies bijvoorbeeld voor veel legplanken, zodat je al je sneakers netjes in je kast kunt zetten of hang al die jurkjes en rokjes aan hangrekken. Combineren kan natuurlijk ook, zie het voorbeeld hieronder. Jouw nieuwe kledingkast is dus niet alleen volledig naar je interieur aan te passen, maar ook naar je levensstijl.

 

Kleding snel pakken en kijken hoe het staat

Een kledingkast op maat is eventueel ook nog uit te breiden met luxe opties. Binnenverlichting in de kast maakt het bijvoorbeeld mogelijk om snel jouw outfit bij elkaar te zoeken. Door middel van spiegeldeuren kan je ook nog eens direct zien hoe goed de gekozen outfit je staat.

 

Twijfel dus niet langer en bestel vandaag nog de kledingkast die voor jouw interieur én jouw levensstijl op maat is gemaakt.

Getagd met: ,


0 reacties op “Kledingkast: op maat voor jou gemaakt”