KitchenWalls wallpaper - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
28 september 2014

Misschien ken je dat gevoel wel; soms wil je het in huis allemaal even anders! Dat had ik nou met mijn keuken. Ik wilde iets anders, maar het hoefde absoluut geen rigoureuze verandering te zijn. Na wat speurwerk stuitte ik op het behang van KitchenWalls en dat was precies wat ik zocht! Met keukenbehang geef je de keuken heel eenvoudig een andere uitstraling. En ben je er weer op uitgekeken; dan doe je er toch een andere wallpaper tegenaan? Ideaal om af te wisselen! Ik ben gek op zwart-wit printjes, dus de keuze was snel gemaakt en koos voor het behang met ‘Circle’ print.

KitchenWalls Circle

Wallpaper your kitchen
Zelf heb ik nul ervaring met behangen. Ik zag er daarom best even tegenop om de wallpaper aan te brengen, maar het ging verrassend genoeg heel eenvoudig! Het behang wordt geleverd met behanglijm en een stappenplan met handige tips & tricks. In no-time zat het behang erop! Het behang van KitchenWalls is gemaakt van onbreekbaar pvc. Daarnaast is het brandwerend en waterbestendig, waardoor je het eenvoudig kunt schoonmaken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het vies wordt met koken!

KitchenWalls Circle  KitchenWalls Circle

KitchenWalls heeft nog veel meer verschillende printjes in de collectie. Van sloophout tot vintage tegeltjesmotief en betonlook behang: bekijk ze hier allemaal! Welke vind jij het leukst?   

Getagd met: , ,


8 reacties op “KitchenWalls wallpaper”


  28 september 2014

  heel leuk deze printjes van KitchenWalls :) X Helen


  Suzanne

  30 september 2014

  Wauw heftig patroontje  30 september 2014

  Wauw super zeg!!


  Annelies

  5 februari 2015

  Wat is nu je ervaring met het behang? Blijft het goed zitten en is het goed schoon te houden?  15 februari 2015

  Hi Annelies, ja het blijft zeker goed zitten. Schoonmaken gaat ook erg goed; gewoon met een vochtige doek en het is schoon. Ideaal dus! Ben je aan het overwegen om Kitchenwalls-behang aan te schaffen? Weet je al welke het dan gaat worden? Ben erg benieuwd! :-)  15 februari 2015

  Hai Marcella, Ik heb het zelfs al gekocht! Het zit nog niet op de muur maar dat gaat komende week gebeuren. Ik ga het toepassen in een woonkeuken van een zorgresidentie waar mensen met geheugen problemen (dementerenden) wonen. Ik heb daarom gekozen voor een retro versie. Ik hoop dat de bewoners het mooi vinden. Als het er op zit zal ik een foto sturen.  1 april 2015

  En, zit het inmiddels al op de muur? Is iedereen er blij mee? :-)  25 oktober 2015

  hoi Marcella,
  hoop dat je er nog steeds blij mee bent ;-)
  zou jij de link ajb willen wijzigen in http://www.kitchen-walls.com? we zijn nl van website veranderd.
  dank en groet,
  marike