Kijkje in een landelijke keuken - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
10 september 2013

Vandaag nemen we een kijkje in deze landelijke keuken. Je voelt dat er geleefd wordt en er valt genoeg te zien. Hoewel ik in mijn eigen huis voor wat strakker ga, vind ik deze keuken ontzettend gezellig. Er wordt veel gebruik gemaakt van hout en riet, waarmee een warme sfeer wordt gecreëerd.

Landelijke keuken

Krukken in een keuken of rondom de eettafel vind ik erg leuk. Ook de mintgroene accenten vind ik mooi en geven de keuken een vintage touch.
.

Eettafel landelijke keuken  Ladekast keuken

Het servies mag gezien worden in een landelijke keuken. Plaats het in een kast aan de muur of in een speciaal bordenrek.
.

Bijzettafel  Specerijenhoek keuken

 Maak de keuken helemaal af met allerlei kleurrijke potjes en blikjes die je op de kop tikt bij een rommelmarkt. Handig om van alles en nog wat in de bewaren en het staat ontzettend gezellig!
.

Wat vind jij van zo’n keuken; jouw smaak of ga jij voor strak? 

Getagd met: ,


3 reacties op “Kijkje in een landelijke keuken”

  sylvia

  10 september 2013

  Hallo Marcella,

  Allereerst wil ik even zeggen dat ik je blog super vind! Kan echt even ‘genieten’ van je foto’s, zo woongek als ik ben, ga vooral zo door!
  Wat de keuken betreft: ik vind deze foto’s zo’n gezellige uitstraling hebben, echt het gevoel van lekker aanschuiven stralen ze uit! Onze eigen keuken is wel landelijk maar wel iets strakker, ik weet uit ervaring dat ik me na verloop van tijd echt ga storen aan teveel ditjes en datjes, potjes en pannetjes, bric en brac enz. Dus dat hoeft van mij niet maar eerlijk is eerlijk: het staat erg leuk!
  gr. Sylvia  11 september 2013

  Hi Sylvia,

  Wat een leuke, lieve reactie! Fijn om te horen dat je mijn blog met plezier leest!
  Om te zien vind ik zo’n keuken ook hartstikke gezellig, maar net als jij zou ik me ook op den duur gaan storen aan alle kleine frutsels. Maar om te zien, vind ik het erg mooi!

  Hoop je snel weer te zien op mijn blog!

  Groetjes,
  Marcella | Stripesandwalls.nl


  Johanna

  11 september 2013

  Erg sfeervol, die keukens. Vooral de eerste! Helaas hebben wij niet zoveel ruimte in de keuken. Het liefst zou ik een grote landelijke keuken willen, met een eiland in het midden. Maar dan zullen we eerst moeten verhuizen ;)