Kijk binnen in dit mooie appartement in Zweden - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
5 april 2015

Vandaag heb ik weer een mooie binnenkijker voor je als je van de Scandinavische woonstijl houdt. Zoals je in Scandinavische steden veel ziet, zijn het wat kleinere appartementen, maar vaak fantastisch ingericht! In dit appartement zitten leuke elementen waar ik van hou, zoals de gloeilampen in de keuken, het bureau op schragen, de mooie ramen en de open kasten. Kijk snel binnen!

Scandinavisch interieur3

Leuk element: de gloeilampen boven het keukenblok! 

Scandinavisch interieur5

Wat een mooi raam! Het zorgt bovendien voor veel licht. De vitrinekast is daarnaast mijn favoriet: perfect om je mooiste spulletjes in op te bergen. 

Scandinavisch interieur4

De ovale tafel is het middelpunt van de keuken. Een ovale tafel is vaak net iets ruimer dan een ronde tafel, maar geeft wel dat gezellige gevoel van rond de tafel zitten. 

Scandinavisch interieur13  Scandinavisch interieur12

Via de knusse hal komen we uit in de woonkamer. 

Scandinavisch interieur6

Ook in de woonkamer vind je twee prachtige ramen. Ik ben echt dol op mooie ramen: het bepaalt het karakter van een huis! Lees hier alles over mijn liefde voor mooie ramen. 

Scandinavisch interieur7

Open kasten zijn dé trend. Toevallig schreef ik in mijn vorige blogpost er nog over.

Scandinavisch interieur8

In de woonkamer is een werkplek gecreëerd. Of er ook echt aan gewerkt wordt, vraag ik me af, maar het is een prachtig plaatje! 

Scandinavisch interieur11 Scandinavisch interieur10

Een bureau op schragen vind ik nog altijd erg leuk. De poster is ook helemaal mijn ding: een subtiel grafisch patroontje in zwart-wit. De HAY gym hook is daarbij een leuke eyecatcher. 

Scandinavisch interieur9

 Tot slot is in de woonkamer nog een leuk hoekje gecreëerd. Met een uniek item, zoals dit instrument, maak je het heel eigen.
.

(Bronvermelding: Entrance Makleri)

Getagd met: ,


3 reacties op “Kijk binnen in dit mooie appartement in Zweden”


  14 juli 2015

  Wauw, die woonkamer is prachtig! Scandinavisch wonen zou echt mijn droom zijn, maar ik geloof dat ik daar nog even op zal moeten wachten. In de tussentijd word ik wel even flink verliefd op deze foto’s, haha!


  Stéphanie

  12 november 2015

  Waarvan is de poster bij het bureau?  15 november 2015

  Hi Stéphanie,
  Oeh, helaas weet ik niet waar die poster van is. Hij is inderdaad erg leuk! Op Juniqe.com vind je wel heel veel posters; de kans is vast heel klein dat je ‘m daar tegenkomen, maar wellicht wel een andere leuke poster! :-)
  Groetjes, Marcella | Stripesandwalls.nl