Kerstsfeer met House Doctor 2015 + korting - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
22 november 2015

Eind september liet ik jullie al de nieuwe collectie van House Doctor zien voor najaar en winter 2015. Naast grotere meubels vind je in de collectie ook volop accessoires. Kerstgerelateerde items mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken in deze tijd van het jaar. Van kerstballen tot kandelaren in de vorm van een ster en winterse papieren hangers: de items zijn stuk voor stuk sfeermakers die jou en je huis helemaal in  kerststemming brengen. Ik kom in ieder geval al helemaal in de kerstsfeer als ik deze items van House Doctor zie!

housedoctor_M15_26a  housedoctor_M15_113a

Het opvallende aan deze foto – of aan deze kerstboom moet ik zeggen – is dat de boom redelijk kaal is, maar ik dat eigenlijk best mooi vind! De kerstversiering valt zo beter op en het geheel oogt erg rustig. Ik zag het al op meerdere blogs voorbijkomen, maar goud in de boom is helemaal in!  Vooral in combinatie met wit vind ik dit erg mooi. Ook leuk: in plaats van een piek op de kerstboom kun je ook voor een papieren versiering gaan. Weer eens wat anders! 

housedoctor_M15_107a  housedoctor_M15_111a

Kerst betekent lekker lang tafelen. Tafelstyling mag dus best wat aandacht krijgen! Ga voor versiering op tafel en zet leuke minimalistische witte papieren kerstboompjes op tafel. Of werk met dennentakjes, groen in huis is immers helemaal de trend! Vergeet tot slot de styling bóven de tafel niet. Papieren hangers zorgen voor een feestelijke touch. 

housedoctor_M15_41a  housedoctor_M15_39a

Tot slot hopen we stiekem allemaal op een leuk klein cadeautje. Cadeautjes geven én krijgen wordt nog leuker als ze mooi en origineel zijn ingepakt. Zorg dus voor mooi papier, lint, labels en stikkers: zo maak jij helemaal een feestje van het cadeautje.
.

Ben jij al met Kerst bezig of ga je daar pas na Sinterklaas over nadenken? 


Tip! Vanaf woensdag 25 november ontvang je bij Westwing 30% korting op een geselecteerd deel van de nieuwste collectie van House Doctor. Helaas kun je nu nog niet zien om welke producten het gaat, maar zeker de moeite waard om woensdag een kijkje te nemen. De actie loopt vier dagen, dus zet het in je agenda! Je hoeft je alleen even (gratis) aan te melden via de website – wat in een paar seconden is gebeurd – en je ziet dan woensdag vanzelf bij ‘huidige sales’ de actie staan. Shoppen maar!

Getagd met: ,


0 reacties op “Kerstsfeer met House Doctor 2015 + korting”