Kerstboom versieren & glutenvrije kerstkoekjes - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
14 december 2012

Hoewel ik de houten kerstboom ontzettend leuk vind, kocht ik dit jaar toch weer een échte kerstboom. Na jaren de kerstboom versierd te hebben met gekleurde kerstballen, had ik nu mijn zinnen gezet op witte kerstviering. En dan niet alleen witte kerstballen, maar juist leuke hangers voor in de boom. Ik besloot voor hangertjes te gaan in de vorm van hartjes en sterren.

In de stad viel het assortiment van witte kerstversiering helaas tegen; kitscherige kerstballen en slingers in overvloed, maar mooie witte kerstversiering ho maar.. Ik kon haast geen witte hangers voor in de boom vinden. Naast de paar hangers die ik vond, liep ik wel tegen witgeschilderd boomschors in de vorm van sterren aan. Hmm.. daar kan ik vast wel iets mee!

.

Gaatje erin spijkeren en touwtje doorheen: klaar zijn mijn witte sterren voor in de boom!

.

Witte kerstversiering zorgt voor een stijlvol resultaat. De verschillende hangers maken het geheel lekker speels! 

.

Zoals je ziet, hangen in mijn boom ook kerstkoekjes! Het leek mij namelijk erg leuk (én lekker) om de kerstboom te versieren met kerstkoekjes. En wie kan ik daar beter voor vragen dan mijn vriendinnetje Jolijn?! Op haar blog Vegadutchie.nl deelt zij met ons de lekkerste veganistische recepten (zelfs ik, een échte carnivoor, ben helemaal fan), dus deze kerstkoekjes werden dan ook vega & glutenvrij! Kijk hier voor het heerlijke recept!

.

Terwijl ik de kerstboom versierde, ging Jolijn aan de slag met de glutenvrije kerstkoekjes.

Maak de kerstkoekjes extra feestelijk met glazuur en poedersuiker!3 reacties op “Kerstboom versieren & glutenvrije kerstkoekjes”

  Catelijne

  14 december 2012

  Wat ziet je boom er mooi uit ! Super leuk idee ! Bij Hema hebben ze super leuke witte uitljes ballen / ook bij bijenkorf !
  Vraagje van vriendin van mij: van welk merk/ winkel is jullie servieskast ookalweer ? LFS  14 december 2012

  Dankje! :)

  Wij hebben de kast destijds via Zitmaxx Wonen gekocht (http://bit.ly/W4MqMe), maar ik weet dat ze ‘m bij meer winkels hebben, zoals Hip Wonen.  17 december 2012

  Mar, wat een mooie blog zeg! Het was gezellig :o)