Kerst trend: houten kerstboom - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
9 december 2013

Nu Sinterklaas ons land heeft verlaten, is het weer hoogste tijd om de kerstsfeer in huis te halen. Het belangrijkste is natuurlijk de kerstboom. Dit jaar zien we steeds meer alternatieve kerstbomen, waarbij de houten kerstboom een absolute musthave is. Een leuk alternatief voor de echte boom, maar ook om er extra bij te hebben!

Houten kerstboom

Vorig jaar schreef ik al over de houten kerstboom-trend, maar dit jaar staat een mooi steigerhouten exemplaar gezellig bij mij thuis! Ik heb ‘m versierd met verschillende witte hangers en natuurlijk lichtjes erin gehangen. Misschien dat ik nog op zoek ga naar lichtjes met een wit snoer in plaats van groen. Echte creatievelingen maken de houten kerstboom natuurlijk zelf, maar heb je weinig tijd of twee linkerhanden? De steigerhouten kerstboom is hier te koop voor €39,95.

Houten kerstboom_Stripesandwalls

Op zoek naar nog meer inspiratie om de kerstsfeer in huis te halen? Bekijk dan eens deze eenvoudige DIY, waarbij ik van lege wijnflessen twee leuke kandelaren maakte.1 reactie op “Kerst trend: houten kerstboom”


    9 december 2013

    Zo gezellig, de decembermaand. En met deze boom wordt het nog leuker!